Brooklyn Law School Магистър по право в Закона за бежанците и имиграцията
Brooklyn Law School

Магистър по право в Закона за бежанците и имиграцията

New York, Съединени Американски Щати

0 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

* за кредитен час

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Магистър по право в Закона за бежанците и имиграцията

Живейте и учите в Бруклин, постоянно развиващия се международен център на културата и иновациите. Brooklyn Law School се намира само на минути от Уол Стрийт, епицентърът на международните финанси и Силиконовата алея, центърът за стартиране на технологии. Потопете се в реална среда за обучение, където LL.M. студентите растат както професионално, така и лично.

Във време на нарастваща глобализация и загриженост по въпросите на националната сигурност, бежанците и имиграционното право никога не са били от значение. Нашият факултет по бежанско и имиграционно право включва учени, политици и практикуващи, които са допринесли съществено в областта, включително в областта на правото на убежище, бежанското право и международното право на правата на човека. Тези експерти преподават и практикуват на фона на Ню Йорк, център на имиграционната практика и дом на два имиграционни съда, две бюра за убежище и един от най-натоварените федерални кръгове за имиграция в страната.

119067_119064_117857_brooklawllm.png

Магистър по право студентите от Brooklyn Law School имат възможност да насочат своите курсове към Общото право на САЩ, Търговското право, Закона за интелектуалната собственост или Закона за бежанците и Имиграцията. LL.M. учебната програма предоставя на юристите, обучени в чужбина, знанията, необходими за овладяване на правния дискурс в САЩ и за повишаване на техните умения за практикуване в техните страни. Нашият LL.M. Програмата допълнително отговаря на изискванията за явяване на държавния изпит в Ню Йорк. Като лицензиран адвокат в множество юрисдикции, вие ще бъдете глобален адвокат на 21 век.

С нашата новаторска LL.M. програма, подкрепена от повече от сто години превъзходство, ние отговаряме на изискванията на един нов свят на правото.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

За училището

Въпроси

Подобни курсове