Keystone logo
Cardiff University

Cardiff University

Cardiff University

Представление

За нас

Ние сме амбициозен и иновативен университет със смела и стратегическа визия, разположен в красива и процъфтяваща столица.

Ние сме единственият университет на Russell Group в Уелс и се гордеем с дългогодишната си репутация за високи академични постижения, авангардни изследвания и висока степен на удовлетвореност на студентите.

Водени от креативност и любопитство, ние се стремим да изпълним нашите социални, културни и икономически задължения към Кардиф, Уелс и света.

Кои сме ние

Ние се отличаваме с производството на висококачествени, иновативни изследвания, които се превръщат в ползи както на местно ниво, така и в световен мащаб.

Имаме разнообразни студенти, които идват от повече от 130 държави и имат различен произход.

Нашият академичен състав е лидер в своите области, който създава стимулираща среда за учене.

образование

Нашите студенти се възползват от ръководеното от изследователско обучение, което развива техните индивидуални интелектуални способности.

Дипломата от университета в Кардиф отваря врати по целия свят. Завършилите студенти са толкова търсени от работодателите, че 84% от тях започват висококвалифицирана работа скоро след дипломирането си.

изследване

Ние използваме своите знания за разработване на иновативни изследвания, които ще окажат влияние върху света.

Иновация

Нашият изследователски опит и съоръжения се използват от индустрията и търговски партньори, държавни органи и други организации в международен план. Ние се отличаваме в свързването на индустрията, бизнеса, правителството и НПО с нашите академици.

международен

Кардиф е истински международен университет; нашите международни партньорства и сътрудничества означават, че студентите имат достъп до световно признато и ценено преподаване и научни изследвания.

Разговаряйте с нашите ученици

Искате ли да разберете какво е да учиш в университета в Кардиф?

Нашият екип от студентски посланици е готов и очаква да отговори на всеки ваш въпрос.

Местоположения

  • Cardiff

    30-36 Newport Road, Adamsdown CF24 0DE, CF24 0DE, Cardiff

    Chat with students

    Въпроси