Carl Albert State College

Carl Albert State College

Carl Albert State College

Представление

Тук предлагаме на учениците образование от световна класа на достъпна цена. Carl Albert State College е избран за най-добър колеж в Оклахома; понастоящем е номер 11 в нацията за степента на завършване сред колежите в общността; и ние предлагаме най-достъпното обучение и такси в региона. Нашият основен кампус е в Пото, с клон в Салисо, и ние предлагаме 8 градуса и 3 програми за сертифициране напълно онлайн.

Кампусът на Poteau предлага жилищни възможности за живеене на студенти, които желаят да имат пълния опит в колежа и да участват в много клубове в колежа, дейности и разнообразни интрамурални игри. Ако не участвате в следобедна среща в клуб, играете волейбол на курса за отдих или не получавате няколко допълнителни учебни часа в Центъра за учебни ресурси - шансовете са, че можете да хванете следобедна игра на викинг в спортния комплекс. Атлетиката на викингите включва бейзбол, софтбол, кросове за мъже и жени и отбори за е-спорт.

Carl Albert State College е дом на хора от всички сфери на живота. За всеки студент от Carl Albert State College , включително работещия възрастен с други ангажименти - ние предлагаме дневни, вечерни и онлайн курсове, които да отговарят на натоварения ви график. Независимо дали планирате да живеете в колежа, да пътувате до работа или да спечелите образованието си онлайн - Carl Albert State College отговаря на нуждите на студентите по ефективен, ефективен и икономичен начин. Предоставяме отлични образователни възможности за учениците, независимо дали желаят да отидат направо на работа след дипломирането си или планират да се прехвърлят към по-нататъшната си образователна кариера.

Местоположения

  • Poteau

    South McKenna Street,1507, 74953, Poteau

    Въпроси