Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Представление

Center for International Legal Studies - CILS / The Center for International Legal Studies - е институт за научни изследвания, обучение и преподаване с нестопанска цел, създаден и действащ като обществено интересно общество според австрийското законодателство. Нейното международно седалище е в Залцбург, Австрия от 1976 г. Основната му цел е да популяризира и разпространява знания сред членовете на международната правна общност. CILS провежда няколко семинара всяка година в Европа, Северна и Южна Америка, Африка, Азия и Близкия изток. Тези конференции и срещи са сертифицирани за кредит по CLE / CPD от адвокатското дружество на Англия и Уелс, адвокатската колегия на Нидерландия, щатите Калифорния, Ню Йорк, Тексас и други щати, основаващи се на реципрочност. Center for International Legal Studies разработва, координира и публикува над 100 юридически изследователски проекта от 1977 г. Близо 5000 адвокати по целия свят са признати за своя принос към проекти на CILS. Повече от 300 са се абонирали за Конгреса на сътрудниците на CILS. Други уважавани учени и практикуващи хора подкрепят Центъра като пълноправни и почетни членове и асоциирани членове. Международната програма за стажантска практика на Центъра поставя млади юристи и студенти по право в обучителни позиции с адвокатски кантори в Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Африка. Тези стажанти могат също да получат кредит в JD или LLM програмите на техните юридически училища, като CILS също поддържа институционално сътрудничество с няколко юридически училища за тази цел. Чрез своята програма за гостуващи професори Центърът поставя опитни практикуващи в посещение на професори в институции в Източна Европа и бившите съветски републики. Повече от 300 висши адвокати поеха почти 700 назначения от началото на програмата през 2006 г.

FDI2015xs

В сътрудничество с Университета Лазарски във Варшава, Университета Lixin в Шанхай и Централноевропейския университет във Виена, Центърът предлага LLM в областта на транснационалната търговска практика за завършили право и специалисти. LLM изисква удовлетворяване на 21 кредита за период от две до три години. Цикъл I се преподава във Виена, Австрия, цикъл II се преподава в Шанхай, Китай, а цикъл III се преподава във Варшава, Полша. Резиденциалният цикъл I е задължителен. Сесиите от цикъл II и цикъл III не са задължителни. Петнадесет кредита са достъпни онлайн. Center for International Legal Studies организира и основава, заедно със SULS, PUSL, DIS и KCL, Международната арбитражна спорна процедура за преки чуждестранни инвестиции, премиерната спорна конкуренция между инвеститори и държавни арбитражи. Центърът администрира Международния консорциум за бизнес право, алианс от избрани независими адвокатски кантори, които си помагат да обслужват клиентите си в международен план.

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137200_137156_LazarskiUniversityWarsaw.jpg

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpg

Стипендии на Фондация Йоркхил

Подарък от тон той Фондация Yorkhill позволява CILS благодетели на фонд два пълни стипендии за обучение, всеки на стойност US $ 13 860, за участие в LL.M. в транснационалната търговска практика програма, започващ през 2021 г. Кандидатите трябва да представят учебни програми Vita, придружен от две препоръчителни писма и декларация за причините, поради в ompletion на LL.M. ще има стойност не само на заявителя, но и правната общност на на кандидата ри обществеността по т голям. Крайният срок за получаване на заявлението за отпускане на стипендии на фондация Yorkhill е 15-ти януари, 2021.

CILS Benefactors Inc. Стипендии

CILS Дарители Inc. е регистрирана благотворителна организация, която предлага финансиране за студенти от определени страни, които иначе не биха могли да си позволят да участват в LL.M. програма. CILS Benefactors Inc. предоставя 20 50% стипендии за обучение, започващи през 2021 г. Заявленията от квалифицирани студенти се оценяват на базата на първо дошъл, който се обслужва . Крайният срок за кандидатстване за стипендия от 50% е 30 дни преди началото на академична сесия. След като спечели, стипендията ще продължи да се прилага за всички кредити (жилищни, дистанционно обучение и стажове), необходими за завършване на LL.M. в транснационалната търговска практика. CILS Дарители Inc. е либерален при предоставянето на средства. Искания за директно финансиране до Center for International Legal Studies с представяне на магистърската програма. приложение.

Местоположения

 • Warsaw

  Warsaw, Полша

  • Shanghai

   Shanghai Lixin University of Accounting and Finance, , Shanghai

   • Vienna

    Quellenstraße 51, 1100, Vienna

    Въпроси