Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Представление

Създаден през 2009 г., Católica Global School of Law оттогава се превърна в епицентър на нарастващия фокус на Universidade Católica Portuguesa върху транснационалното юридическо образование. Базиран в Лисабон – географски и стратегически мост между Европа и Съединените щати –, Católica Global School of Law е създаден с основната цел да подготви бъдещите поколения адвокати да практикуват в контекста на множество юрисдикции и различни правни източници.

От основаването си Católica Global School of Law постигна успех в постигането на редица цели. Той привлече забележителни групи от учени, както местни, така и гостуващи, и кохорти от завършили студенти от повече от 50 различни националности, и двете идващи от престижни юридически училища от цял свят. Той стартира четири най-съвременни програми: LL.M. Право в европейски и глобален контекст , LL.M. Международно бизнес право , LL.M. Право в цифровата икономика и та глобална докторска степен. в Закон . Качеството на тези програми беше последователно признато от Financial Times в продължение на много години, който избра Católica Global School of Law за едно от най-иновативните юридически училища в света.

Като цяло Católica Global School of Law успя бързо да се превърне във важен център за юридическо обучение и изследвания в континентална Европа, след като беше член-основател на Глобалната лига на юридическите училища и наскоро се присъедини към Европейската мрежа на юридическите училища.Мисия и ценности


Нашата визия

В Católica Global School of Law ние се стремим да бъдем лидери в това, което правим, като предоставяме авангардно правно образование и гарантираме, че се позиционираме сред най-добрите глобални юридически училища в света.


Нашата мисия

Нашата мисия е двойна.

Първо, ние се ангажираме непрекъснато да разработваме иновативни програми, за да подготвим студентите за следващите 30 години, като им помагаме да преследват международна юридическа кариера на най-високо професионално ниво. За да постигнем тази цел, ние събрахме забележителен факултет с учени и практици, които възприемат подхода на преподаване, предвиден в нашите програми.

Второ, ние се стремим да произвеждаме новаторски правни изследвания, осигурявайки широк достъп до знанията, които се произвеждат в Católica. Ето защо ние набираме някои от най-обещаващите академици в техните области на обучение за нашия местен факултет – учени, които са способни да провеждат съвместни и въздействащи изследвания.


Нашите ценности

  • Осигурете авангардно правно образование
  • Имат обществено въздействие на национално и международно ниво
  • Разработете свежи мисловни рамки
  • Генерирайте правни изследвания на най-високо ниво
  • Насърчавайте етичното поведение
  • Насърчавайте разнообразието и приобщаването в нашето студентско тяло

Местоположения

Въпроси