Keystone logo
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Представление

Cleveland-Marshall е юридическия факултет към студентите, посветена на създаването на възможности. Като част от стратегически план, училището изглежда да запишат разнообразен набор от физически лица - и прави всичко по силите си, за да оформи образователен опит, който да отговаря на нуждите на всеки индивид да ги дадете предимство, тъй като те гледам да достигнат крайните си цели.

Ключът към успеха на Кливланд-Маршал в своя фокус върху индивида е най-добрият основата на ресурсите, с които разполага в полза на всеки ученик и възпитаник.

Разположен в центъра на Кливланд, Cleveland-Marshall College по право в Кливланд държавен университет горива един от най-добре развиващите се правни пазари в страната.

Близо 120-годишната институция е първият закон училище в Охайо, за да призная, жени и това беше една от първите факултети в Охайо да признае малцинствата. Ангажимент за разнообразие продължава да бъде един от най-силните стойности на училището, както и през 2010 г., Cleveland-Marshall стана първият по рода получателя на многообразието от форми Въпросите Award представена със Закон прием в училищата съвет. Училището има дългогодишна традиция на възможност, и е систематично признава за задочната програма. Изключително силно клинично присъствие на училището, заедно с процъфтяваща про боно програма, която часовници над 11,000 студент доброволци часа годишно, е направила Cleveland-Marshall стълб в общността.

21-ви век C | M | ЗАКОНА се оказва, че едно училище на възможност може да бъде и училище за високи постижения.

Студентите са изложени на технологията състоянието на най-арт съдопроизводството в Trial съдебна зала, най-технологично напреднали обучение съдебната зала в Охайо и една от първите в страната. Центърът за Закон за здравето и политиката директно свързва студентите към експанзивна медицинска мрежа на региона, както и първата по рода си на Големите езера Спорт и Развлечения Закон академия потапя студенти в практическо обучение в нарастващ област на правото.

Cleveland-Marshall похвали 93% бар скорост на преминаване на юли 2013 Ohio Bar изпит, на второ място след Ohio State сред девет правни факултети Охайо.

Шофиране постигането е стратегическа подготовка бар програма Cleveland-Маршал, включително нов тип партньорство с доставчик бар подготвям, Barbri, че дава всички Cleveland-Маршалови студенти ръб към успеха.

Училището е едно от първите училища право на национално ниво, за да предложи стратегическа подкрепа за предприемчиви студенти.

Самостоятелна солова Практикуващи формира работна група, която да предложи обучение, подкрепа и насоки за студенти желаят да започнат собствена практика, с таван от Solo юридическа практика инкубатор, откриване през пролетта на 2014 година. Инкубаторът е един от по-малко от 10 в цялата страна помещава на закон училище колежа и ще предостави офис пространство, ресурси и подкрепа за дипломирани предприемачи.

Осъществено преподаватели осигури солидна академична фондация и донесе широка гама от научна и практическа експертиза.

Cleveland-Marshall работят влиятелна преподаватели, които имат познания по най-новите проблеми пред тяхната сфера на специалност, защото те са сред водещите изследвания и практици в тези области. Преподаването е пръв приоритет за факултета, които са от изключителна отдаденост и желание за работа с отделните ученици. Cleveland-Маршалови преподаватели са експерти в съответната и бързо развиващите се райони на практика, включително и на околната среда, здравеопазването и космическото право.

Концентрация Cleveland-Маршал е на ученика.

Студентите избират своя собствен път, и се насърчават да се създаде набор от класове и годежни опит най-добре да се подготви за работа в съдебни спорове, административни или застъпничество кариера на техен избор. Повече от 30 студентски организации, в това число три уважавани студентски списания, разширяване на проучвания класната стая и се развиват учениците нататък в специализирани области на техния избор.

Практическото приложение на проучвания класната стая е акцент, започвайки от самото първата седмица на юридическия факултет.

През ориентация седмица, учениците са изложени на закона в действие по време на обновено ангажирани учене ден. Всеки студент е гарантирано да получат практически опит, преди да се дипломира през ангажиран изискване живот, изпълнени през клиника или externship. По пътя, студентите слушат и да се ангажират с мисловни лидери, които предоставят изключителни прозрения от годините, прекарани в тяхната дадена област.

Cleveland-Marshall насърчава култура на сътрудничество.

В CM среда студенти често гледат един на друг като съюзници, а не съперници. Учениците на училището имат репутация за съвместна работа от взаимна полза, тъй като те се прокара общите предизвикателства на правото на училище. Студенти и абсолвенти последователно се обръщат съученици, тъй като някои от най-близките си приятели, и често пъти се изгради позиции и дори кариери около работата с колегите Cleveland-Marshall завършва.

Central към успеха Cleveland-Marshall е неговата силна възпитаници база, може би един от най-ангажираните и поддържащи правни мрежи в страната.

Cleveland-Маршалови възпитаници са представени в съдебните места в местните щатски и федерални нива, и като видни бизнес лидери, държавни служители и главен съветник във всички петдесет щата и в международен план. Талантливите възпитаници рутинно да върне на ръководството на училището и помощ и наставникът на нашите ученици в адвокатската професия.

Връзката Cleveland-MCleveland-Marshall не свършва, когато един студент излиза от вратата при възпитаник.

The Cleveland-Marshall семейството на възпитаници е през целия ресурс на лекари, които са неразделна в подпомагането на една друга постигнат своите мечти. Изключителното Службата на Планиране на кариерата е достъпно за не само за завършилите по получаване на първата си позиция, но да помогне възпитаници растат през цялата си кариера. Завършили интересуват от предприемаческата среда, се предлагат безценна стратегическа подкрепа, включително новаторски нова Solo Practice инкубатор.

Силна връзка Cleveland-Маршал да правната общност, заедно с еволюирала подход за учене чрез опит и фокус върху планирането на кариерата за успех, позиции Cleveland-Marshall като лидер в еволюира, иновативен юридическо образование.

Местоположения

  • Cleveland

    1801 Euclid Avenue, OH 44115, Cleveland

    Програми

    Въпроси