Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law LL.M
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

LL.M

Request duration

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Магистър по право За чуждестранните студенти

Добре дошли в програмата за международно LL.M Cleveland-Маршал! Предлагаме студенти от цял ​​свят възможността да получат напреднала степен от ABA-акредитирана American Law School на конкурентна цена. Ние правим това чрез предоставяне на изключителен учител-да-студент, изключителен преподавател, и лично, специално адаптирани за учебна програма. Като Law School, чиито възпитаници включва съдии на Върховния съд на щата Охайо, федералните съдии, членове на Камарата на представителите на САЩ, Кливланд кметове, както и много други изтъкнати юристи, граждански и бизнес лидери, ние ще се радваме да ви смятат за част от нашето семейство.

Изисквания за кандидатстване

За да се счита за Международната програма LL.M, той трябва да получи (и предоставят доказателства за):

1.А степен по право: Диплома по право от акредитиран чуждестранен закон училище или университет.

  • Моля, посочете оригиналния степен, както е възложена, с официален превод (ако не е представено на английски);
  • Моля да предоставите цялата оригинален препис, както е възложена, с официален превод (ако не е представено на английски).

2.English Компетентност: Ако английският не е роден език, или ако сте получили диплома от университет, където английският език не е официален език на преподаване, от вас се изисква да демонстрира достатъчно владеене на английски език. Това обикновено може да бъде направено чрез предоставяне на оценка от най-малко 100 TOEFL или IELTS резултат на най-малко 7. Кандидатите, които получават малко по-ниски резултати могат да бъдат обмислени, при условие че тяхната академична справка и други компоненти на тяхната молба файл оправдават такова изключение.

3.Personal резюме: Лично изявление обяснява защо бихте искали да получат International LL.M степен, като се обърне специално внимание на въпроса, защо искате да го направите на Cleveland-Marshall College на закона.

4.Reference писма: Три референтни писма, за предпочитане два от които от преподаватели по право и един от правна работодател.

След като сте приключили с четири по-горе изисквания, моля изтеглите приложението за LL.M Program (тук), той завърши усърдно, и пишете на целия пакет, чрез сертифицирани поща, за да: Cleveland-Marshall College от Закон, действащ председател на прием, 1801 Евклид Ave., LB 138, Кливланд, Охайо 44115-2214 The Law School обикновено счита приложения пристигащи преди април 1 за следващия есенния семестър

Абитуриентски ИЗИСКВАНИЯ

Веднъж приети, за да се завършат и Международна програма LL.M и получаване на степента, трябва да отговарят на следните изисквания: 1.Successfully пълни 24 кредитни часове на обучение; 2.Of тези 24 кредитни часа, приключи успешно на следните учебни дисциплини:

  • Въведение в американското право;
  • Един обичайното право игрище (непозволено увреждане, договори, или собственост), с оценка "C" или по-добра;
  • Един курс се удовлетворят изискванията за писане на по-горно ниво;

3.Register за минимум 8 кредитни часа на семестър; и 4.Obtain една набирателна GPA (Grade Point Average) на 2,0 или повече.

Забележка На заседанието, за приемен изпит

Докато училището закон е щастлив да посъветва студентите, които биха искали да се явят на бара - нито в щата Охайо, или на друго място, важно е да се отбележи, че изискванията, определени от всяка държава за този изпит, са различни, и могат да се различават значително от изискванията за дипломиране, определени по-горе. Съответно, студенти, които планират да се явят на приемен изпит следва да уведомят училището преди да започнат обучението си, така че училището може добре да приспособи своя план за проучване на техните нужди.

За училището

Въпроси

Подобни курсове