Keystone logo
University of Colorado Boulder

University of Colorado Boulder

University of Colorado Boulder

Представление

С нашите корени в Колорадо и глобална перспектива, ние сме подкрепяща и разнообразна образователна и научна общност на място, което вдъхновява енергично преследване на идеи, критичен анализ, съзерцание и гражданска ангажираност за усъвършенстване на знанията за закона в едно отворено, справедливо общество .

Нашата мисия: Да бъдем изключителни публични юридически училища, които: осигуряват на учениците съвременно юридическо образование и ги подготвят да служат разумно и с професионализъм; напредва в развитието на знанията чрез стипендии, тестване на нови идеи и предизвикателства пред статуквото; и служи като средство и катализатор за значима обществена услуга, като всички те осигуряват висока стойност на нашите студенти и имат положително въздействие - както на местно, така и в световен мащаб - върху юридическата професия и обществото.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Boulder

    Boulder, Съединени Американски Щати

    Въпроси