Keystone logo
The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

Представление

The Columbus училище на закона блести като скрит скъпоценен камък в рамките на юридическото образование в Washington, DC Това е академия, съставена от колегиални и състрадателни учениците, подкрепяща и академично отличава факултет, и един завършен и добре свързани възпитаници база, която е готова да помогне на днешните студенти да постигнат целите си.

Нашите ученици се отличават индивидуално и колективно. Те печелят стипендии, externships, и стипендии; някои също публикува в правни списания. Нашите симулация на съдебен процес и опитите отбори печелят отличия в състезания от Пуерто Рико до Виена до Хонг Конг. студенти CUA право застъпват за реални клиенти чрез нашите пионерска правна клиника, доказващи ежедневно истината за древната максима: правя и аз разбирам.

Съотношението на преподаватели-студент е малък. Професори да полага допълнителни усилия за подпомагане на ученици с препоръки и при вземането на професионални връзки. Добави в този закон, училищна среда отбележи за другарство, където студентите искат да се виждат един друг успее, и имате основите на една незабравима закон училище опит.

Учители и изпълнители, пълен нашето време и хонорувани преподаватели са професори, учени, изследователи, практици, и доктрината на първия ред. Някои остане активен в съдебната зала. Други са автори бенчмарк текстове в теми като непозволено ценни книжа право. Те представят на конференции и на панели по целия свят. Те се чете, цитиран, цитиран, и уважаван. Преди всичко, нашата способност е посветена на високи постижения в учението на закона и за успеха на изпълнение на нашите ученици.

Нашата състоянието на най-съвременните сграда се намира само на няколко минути от центъра на Вашингтон, окръг Колумбия, на нацията правна епицентър и най-добрият град в Америка за изучаване на закона. The Columbus училище по право е член на Асоциацията на Американския закон училища (лудите братя) от 1921 и Американската асоциация на юристите (ABA) от 1925 година.

Каним ви да разгледате нашата уеб сайт и да научат за това, което прави на Колумб училище по право заемат. От 1897 г. на закона училището приветства студентите от всеки вяра и фон, преподаване, водещ, и подпомага превръщането им в някои от най-добрите правни специалисти в Америка.

CUA Закон Advantage

Намира се във Вашингтон, окръг Колумбия, Католическия университет на Америка Колумб училище по право (CUA право) е сред най-добрите избор можете да направите, ако вашата цел е да завърша с уменията - като критичен правен анализ, правен писмено, и устно застъпничество - които са от съществено значение за успешното правна практика в 21-ви век.

На всяка крачка, подход CUA Закон за правното образование може да се обобщи с три думи: Практически, Фокусирани, и е свързана, също като предимство CUA закон. Това в съчетание със силно чувство на услуги и се намира в столицата на страната, направи CUA право на опит юридическо образование, което ще ви позволи да растат както в професионален и като индивид.

Обслужване

закон CUA има уникална мисия на услугата. Тази мисия е илюстриран от нашата отдаденост към про боно работа, ангажимент споделя от студенти, преподаватели, така и възпитаници. Клинични умения са заложени в основата на това как функциите право като инструмент, за да помогне и защита на другите, особено на обществото най-уязвимите.

Студентите, които са привлечени от услуги имат много възможности за ангажиране в дългосрочна и краткосрочни проекти, социална справедливост, както и студентски организации, които дават обратно към местен ОБЩНОСТТА. CUA закон също така помага на студентите, които желаят да упражняват следдипломни специализации и други възможности за заетост в обществен интерес и настройки за обществени услуги.

Мисия Закон резюме

The Columbus училище по право е неразделна част от Католическия университет на Америка и да го подкрепя и аванси на целите и задачите на университета като цяло, тъй като те са били потвърди в цялата история на университета и в момента се посочва в изявление на мисията на университета. Тези задачи и цели да се проявят в основен ангажимент към идеалите на достойнството на всяко човешко лице; зачитане на неприкосновеността на всички човешки живот; справедливост корени в името на общото благо; признаването и защитата на правата на човека като подаръци на Твореца; грижа за бедните, пренебрегвани, а уязвимите; и задължението на любов един към друг. Като закон училище, ние се стремим да открием, да се запази, и да разпространява истината във всичките му форми; за постигане на академично отличие в католическата интелектуална традиция; и за да се гарантира, в институционален начин, вярност към християнското вдъхновение на университета.

чувство за институционална цялост и общността на училището отразява неговата вярност към католическите идеали и убеждения. Като такива, училището се ангажира с насърчаването на вече силните си връзки с общността, като продължи да насърчава и да поддържа връзка за и сред преподаватели, администратори, студенти, служители и възпитаници, и зачитане на разнообразието на фонове, религиозна принадлежност, гледни точки, и вноски, които членовете донесе на закона училищната общност.

Ние събере способен и разнообразна студент тялото и предоставя на студентите с изключителен професионалист образование, предназначени да подготвят и да ги мотивира да служат с интелигентност, почтеност и жизненост на нуждите на клиентите, общности, на нацията, на гражданското общество и международната общност. Ние се стремим да придаде на нашите ученици цялостен набор от практически умения, широка гама от доктринална знания, и непоколебима ангажираност към етичната практика на закона. Отвъд първата година от следването ние насърчаваме учениците да вземете участие в структуриран специализация чрез масив от институти, клинично обучение, центрове и програми, които да повишават уменията, които са от съществено значение за осигуряване на най-високо качество на юридическо представителство. Чрез предоставянето на висококачествено обучение, строга стипендия, професионални постижения и обществена дейност, Закона училището е решен да направи съществени и трайни принос към обогатяването на знанията, на целостта на юридическата професия, и повишаване на благосъстоянието на по-широките общността, нацията, и Църквата.

Местоположения

  • Washington

    The Catholic University of America Columbus School of Law 3600 John McCormack Rd., NE , 20064, Washington

Въпроси