Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Представление

A Model Law School: Нашата международното право, Закон за здравето, както и програми Право върху интелектуалната собственост са сред първите в страната. Национален Юрист списание ни име сред първите 25 училища право, които доставят най-добрите възможности на обществения интерес по право. Списанието също така ни нареди сред първата си "чест преобръщане на юридическите факултети", които дават най практическото обучение.

Вълнуващ Местоположение: Ние се намираме в сърцето на University Circle, оживен културен квартал в Кливланд, щата Охайо. "Завръщане подхранвана от изкуство и култура" Cleveland получи го избрали, сред градовете в света, като място за посещение през 2015 г. от New York Times, на Los Angeles Times, Фодор и Туризъм и свободно време.

Broad Curriculum: Предлагаме JD, LLM, и SJD градуса. Студенти LLM вземат повечето от класовете им с JD и SJD студенти. Ние предлагаме четири LLM градуса: International Business право, интелектуална собственост, САЩ и глобалните правни изследвания и международното наказателно право.

Славна история: Степента в САЩ и глобалните правни изследвания, първо предложи през есента на 1992 г., е един от първите LLM степени, предлагани в САЩ изключително за възпитаници на чуждестранни юридически факултети. Другите LLM степени са били предлагани за почти 10 години. Ние работим в тясно сътрудничество с водещи правни училища в чужбина - като Comillas Папския университет в Мадрид, Middlesex University в Лондон, Университет Париж Dauphine, Източен Китай университет за политически науки и право в Шанхай, и Югозападен университет по политически науки и право в Chongqin - от които много от нашите студенти LLM запишат.

Нашата нарастващото присъствие: Ние са се дипломирали 1000 LLM студенти от десетки страни на пет континента. Нашите възпитаници да тренират и учат право в водещи адвокатски кантори, корпорации и университети. През 2015-2016 г. Службата на външните дипломиране правни изследвания записани 73 LLMs и 25 студенти SJD.

Expert факултет: Нашият закон факултета се класират 25-ти в нацията в научната въздействие. Те се отбележи, експерти в своите области, и им приоритет на успеха на нашите ученици. Имаме приветства благоприятна среда, която да насърчава сътрудничеството между преподаватели, администратори, служители, студенти и възпитаници. Когато се присъедините към нашия закон училище, вие сте част от нашия правен семейство.

A Connected Институция: Ние сме част от Case Western Reserve University, институция високо класирана изследвания с над 5800 специализанти и професионални студенти и повече от 5000 студенти. Университетът е и дом на Weatherhead Училище по мениджмънт, на Case училище по инженерство, Факултет по дентална медицина, Francis Payne Болтън училище за медицински сестри, Училището по медицина, Училище за следдипломно обучение, Джак, Йосиф и Morton Мандел училище за приложни социални науки, и на Колежа за изкуства и науки. Нашият университет записва над 1800 чуждестранни студенти от страни по целия свят.

Класации

  • № 9 в здравното право — US News & World Report, издание на класацията за 2021 г.
  • № 24 в международното право — US News & World Report, издание на класацията за 2021 г.
  • № 40 в Закона за интелектуалната собственост — US News & World Report, издание на класацията за 2021 г.
  • № 44 в Clinical Education, US News and World Report, издание на класацията за 2021 г.
  • #30 Национална класация на факултета за научно въздействие - изследване на Хийлд и Сишелман, 2019 г.

Нашият факултет е класиран на 30-то място в страната по научно въздействие. Те са известни експерти в своите области и техен първи приоритет е успехът на нашите студенти.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

Въпроси