Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Представление

Нашето училище

Ние обучаваме адвокати повече от 125 години. Но ние не сме фокусирани върху миналото – ние знаем, че най-важното е как ви подготвяме за вашето бъдеще.

Национален лидер

Ние сме национално признато юридическо училище в сърцето на University Circle, процъфтяващ културен квартал близо до центъра на Кливланд, Охайо.

Нашите програми по международно право, здравно право и право на интелектуалната собственост са сред най-добрите в нацията. Курсове по лидерство и практически опит се вливат в нашата новаторска учебна програма. Всички студенти започват да работят с реални клиенти през първата си година и участват в семестриална, редовна или едногодишна практика на половин работен ден през третата си година.

Списание National Jurist ни посочи сред 25-те най-добри юридически училища, които предоставят най-добрите възможности за право в обществен интерес, и сред първия си „почетен списък на юридическите училища“, които предоставят най-доброто практическо обучение.

Ние предлагаме JD, LLM и SJD степени, както и десет програми за двойна степен.

Освен това студентите от JD могат да учат в чужбина след 1L година в 17 партньорски училища или по време на 3L година да завършат чуждестранна LLM степен в три партньорски училища:

 • Папски университет Комилас в Мадрид,
 • Мидълсекс университет в Лондон,
 • Университет Париж Дофин

Нашето нарастващо присъствие

Около две трети от нашите студенти са извън Охайо и повече от 10 000 възпитаници живеят и работят по целия свят. Нашите възпитаници са наети в голямо разнообразие от юридически, правителствени, нестопански и бизнес среди. Много от нашите възпитаници са изпълнителни директори, партньори на адвокатски кантори, държавни служители и други признати лидери.

Експертен факултет

Имаме гостоприемна, приятелска среда, която насърчава сътрудничеството между преподаватели, администратори, служители, студенти и възпитаници. Когато се присъедините към нашата юридическа школа, вие сте част от нашето юридическо семейство.

Мисия

В Case Western Reserve University School of Lawразнообразието е основна ценност. Ние се стремим да бъдем приобщаваща среда, в която всички членове се чувстват овластени да участват в общността, насърчавайки творческа енергия и прозрения, които водят до по-добра институция.

Ние включваме хора от всякакъв расов, етнически, културен, социално-икономически, национален и международен произход, като приветстваме разнообразието на мислене, педагогика, религия, възраст, сексуална ориентация, полова идентичност/изразяване, политическа принадлежност и увреждане.

Ние се стремим да създадем култура на приобщаване, която насърчава взаимоотношенията и взаимодействията между хора с различен произход, култура, която повишава човешкото достойнство, активно намалява предразсъдъците и дискриминацията и подобрява качеството на живот за всички в нашата общност.

Какво правим

Ние създаваме, подхранваме и поддържаме партньорства между юридическия факултет, университета, юридически организации, възпитаници и други партньори в общността, за да подкрепим инициативите за разнообразие и приобщаване. Това включва обучение за разнообразие и приобщаване и събития за изграждане на подкрепяща общност.

Нашата програма се ръководи от комисия от преподаватели, персонал, студенти, възпитаници и лидери на университетското многообразие, както и членове на правните общности на Кливланд и Охайо. Работим заедно, за да създадем разнообразен стратегически план и инициативи, за да превърнем юридическия факултет в разнообразно и приобщаващо място за всички студенти, служители и преподаватели.

Свързана институция

Ние сме част от университета Case Western Reserve, високопоставена изследователска институция с повече от 6600 дипломирани и професионални студенти и повече от 5150 студенти.

Университетът също така е дом на множество други висши училища - с много от които си партнираме за двойни степени:

 • Weatherhead School of Management;
 • Училище по медицина;
 • Case School of Engineering;
 • Училище за медицински сестри на Франсис Пейн Болтън;
 • Училище по дентална медицина;
 • Училище за следдипломно обучение;
 • Училище за приложни социални науки Джак, Джоузеф и Мортън Мандел; и
 • Колеж по изкуства и науки.

Класации

 • № 9 в здравното право — US News & World Report, издание на класацията за 2021 г.
 • № 24 в международното право — US News & World Report, издание на класацията за 2021 г.
 • № 40 в Закона за интелектуалната собственост — US News & World Report, издание на класацията за 2021 г.
 • № 44 в Clinical Education, US News and World Report, издание на класацията за 2021 г.
 • #30 Национална класация на факултета за научно въздействие - изследване на Хийлд и Сишелман, 2019 г.

Нашият факултет е класиран на 30-то място в страната по научно въздействие. Те са известни експерти в своите области и техен първи приоритет е успехът на нашите студенти.

Местоположения

 • Cleveland

  Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

  Въпроси