Keystone logo
CY Cergy Paris University - School of Law LL.M. Данъчно право, бизнес право и съответствие
CY Cergy Paris University - School of Law

LL.M. Данъчно право, бизнес право и съответствие

Cergy, Франция

1 Years

Английски език

Редовно обучение

30 Jun 2024

09 Sep 2024

EUR 7000 / per year *

На територията на колежа

* пълна LLM: кандидати от ЕС / 7 500 евро за кандидати от държави извън ЕС | двойна LLM: 11 000 евро за кандидати от държави извън ЕС / 10 000 евро за кандидати от ЕС

Представление

Магистърската степен по френско и европейско право със специализация в областта на данъчното облагане, бизнес правото и спазването на законодателството е високоселективна програма, която ще укрепи способностите ви за работа в международна бизнес среда.

Тази програма се преподава изцяло на английски език и предлага уникална възможност за изучаване на френско и европейско данъчно и бизнес право от хора, за които френският език не е майчин.

Занятията и семинарите се водят както от международни преподаватели, така и от известни професионалисти от престижни международни фирми, базирани в Париж.

След завършване на програмата студентите могат да получат две дипломи: специализирана университетска диплома LL.M. и национална магистърска степен.

  • На студентите и специалистите без призната квалификация ще бъде присъдена специализираната университетска степен LL.M.
  • Студентите, които притежават доктор по право (JD), бакалавър по право (4 години) или еквивалентна призната квалификация, ще получат както специализираната университетска степен LL.M., така и национална магистърска степен.

Степента е конкурентна, селективна и е предназначена за студенти по право, които имат високо ниво на юридически познания и отлично ниво на английски език. Програмата е отличавана няколко пъти от различни организации и от френското Министерство на висшето образование.

Съвместна магистърска програма с Университета Дънди, Шотландия (UOD)

Съвместната магистърска програма е вълнуващо ново начинание, което съчетава две динамични и високо оценени юридически факултети. Признати експерти ще преподават на студентите и те ще придобият задълбочени познания по широк спектър от съвременни правни теми както от гледна точка на общото право, така и на гражданското право.

Програмата е уникална и предлага две квалификации в рамките на два семестъра. Студентите, записани в съвместната магистърска програма, ще се дипломират с магистърска степен по международно търговско право от UOD и национална магистърска степен по право на Франция и Европейския съюз, специализирана в областта на данъчното облагане, търговското право и спазването на законодателството от CYU.

Идеални студенти

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Предоставяне на програми

За училището

Въпроси