Edinburgh Law School - The University of Edinburgh LLM по международно банково право и финанси
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM по международно банково право и финанси

0 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Дистанционно обучение, На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Правната и регулаторната инфраструктура и фундаменталните теоретични концепции, лежащи в основата на глобалните финанси, претърпяха фундаментални промени от 2008 г. Това оказа дълбоко влияние върху теорията и практиката на финансовото право, както и върху функционирането на глобалните финанси.

Тези развития, вариращи от непрекъснато развиващи се финансови практики, въздействието на технологиите и сложна регулаторна инфраструктура, създадоха предизвикателна среда за тези, които искат да работят в по-широката област на глобалното банкиране и финанси като лидери в индустрията или създатели на политики и регулатори.

Успешната кариера на днешните глобални пазари изисква обширни и задълбочени познания за сложни и сложни глобални и вътрешни финансови закони, разпоредби и практики. Този набор от умения може да не бъде разработен без задълбочено проучване и солидно разбиране на икономическите и регулаторните теории, подкрепящи функционирането на глобалните финанси, което се простира до разрушителното влияние на финансовите технологии.

Тази програма е идеална за тези, които преследват успешна кариера в правната, счетоводната и банковата индустрия, или тези, които се стремят да работят с регулаторни органи, централни банки и други организации от публичния сектор. Завършилите ще се позиционират като висококвалифицирани експерти и бъдещи лидери в по-широката област на банковото право и финансите.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Магистър по право (LL.M.) по международно търговско и инвестиционно право (TRAIL+)
    • Bern, Швейцария
  • Застрахователно право LLM
    • Hartford, Съединени Американски Щати
  • Магистър по европейско икономическо и финансово наказателно право
    • Luxembourg City, Люксембург