© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Представление

Мрежата на École de Management Appliqué (EMA) е съставена от лица, които са получили дипломите си от различни програми на EMA и са станали успешни професионалисти в различни области. Те образуват солидна общност от хора, споделящи еднакъв образователен опит, преживявания и стремежи. Тази мрежа осигурява платформа за възпитаниците на училището да се свързват, да споделят знанията си, да обменят идеи и да си сътрудничат по различни проекти.

За възпитаниците тази мрежа предлага възможност да поддържат връзка с бивши съученици и други професионалисти, които споделят подобни интереси, да разширят своите професионални и лични мрежи и да бъдат информирани за най-новите тенденции и възможности в индустрията. Това може да доведе до ценни професионални връзки, приятелства и подкрепа, дори след завършване на EMA.

За настоящите студенти мрежата от възпитаници предлага достъп до богатство от знания, ресурси и възможности. Чрез мрежата студентите могат да се свързват с възпитаници, работещи в области на интереси, да събират информация за пазара на труда и да получават съвети и насоки за своето професионално развитие. Възпитаниците могат също да предоставят възможности за стаж и наблюдение, което може да помогне на студентите от EMA да придобият ценен трудов опит и да установят контакти в индустрията.

Като цяло широката мрежа от възпитаници на нашия университет е ценен актив, който може да помогне на възпитаниците и настоящите студенти да постигнат своите лични и професионални цели. Само за две десетилетия глобалната мрежа от възпитаници на EMA даде възможност на училището да се превърне от малка институция в електростанция в световното образование, радваща се на солидна репутация за академични постижения.

Основано през 2004 г., Училището по приложен мениджмънт (EMA) е частно висше учебно заведение, разположено в Париж, предлагащо мултидисциплинарни програми за степен по приложен мениджмънт от нива BAC +1 до BAC +8.

2023: Глобално образование на GEDU

Училището по приложен мениджмънт се присъединява към глобалната образователна група GEDU и нейната общност от 40 000 студенти в 12 страни по света, като част от международното си разширяване.

2023: Международна студентска лична карта

Училището по приложен мениджмънт започва сътрудничество с Международната студентска лична карта (ISIC), организация, подкрепяна от ЮНЕСКО от 1968 г., за да предложи по-добро студентско изживяване на всички свои студенти по света.

2022: Сертифициране Qualiopi

Училището по приложен мениджмънт получава сертификат Qualiopi, който удостоверява въпроса за процеса, изпълняван от заведението за неговите действия за обучение (OF - L.36313-1 - 1°).

Марката “Qualiopi” удостоверява качеството на прилагания процес, допринасящ за развитието на уменията и позволява по-голяма яснота на обучението, предлагано на компании и потребители, включително в международен план.

2008: Признаване като частно висше учебно заведение

Училището по приложен мениджмънт е признато за частно висше учебно заведение.

2006: Промоция №1

Студентите от първи випуск 2006 г. на Училището по приложен мениджмънт получиха своята магистърска диплома (BAC +5).

2004: Основаване на училището

Училището по приложен мениджмънт (EMA) е основано под името Международно частно училище по сравнително право и икономика (EIPDCE).

Приемане

Стъпка 1: Приложение

Заявленията за присъединяване към EMA се подават директно чрез онлайн формуляра.

Кандидатите трябва да приложат следните документи към своята кандидатура:

 • Валиден паспорт (снимка отпред и отзад)
 • Пълно досие с официални академични документи от SSC (сертификат за средно образование) до висше образование.
 • Автобиография във формат ДД.ММ.ГГГГ до ДД.ММ.ГГГГ, включително обосновка на пропуски (ако е приложимо)
 • Лично изявление в следния формат (Защо тази програма, Защо институт EMA, Защо Париж, Франция и планове) и т.н.
 • Владеене на английски или преминете интервюто и предоставете MOI (режим на обучение), издаден от
 • Университет/институт/колеж на последната квалификация с актуална дата.
 • Ясна снимка с паспортен формат

Стъпка 2: Приемане

Приемът в EMA се основава на оценката на студентското досие на кандидата, а понякога и чрез интервю (онлайн или лично) с приемната служба.

Приемът се извършва през цялата година на постоянен принцип. Резултатите от приема се съобщават на кандидатите по имейл в рамките на 2-3 седмици по време на сезоните с голям брой служители.

Допуснати?

Трябва да сте получили 2 имейла: 1 имейл, деклариращ приемането ви + 1 имейл, съдържащ връзка към вашия 100% онлайн формуляр за регистрация. Тази връзка изтича в рамките на 2 седмици, така че, моля, уверете се, че всичките ви данни са въведени и правилни, подпишете я и я изпратете възможно най-скоро, за да си осигурите място в EMA!

Отхвърлено?

Броят на кандидатурите, които училището получава, варира в зависимост от годината и сезона и това решение за прием не е свързано с вашите лични качества. Препоръчваме ви да кандидатствате отново за следващия прием!

Стъпка #3: Регистрация

Процесът на регистрация приключва, след като регистрационният формуляр (стъпка 2) бъде получен от приемната служба, заедно с плащането на таксите за кандидатстване и таксите за обучение.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в сърцето на Париж, Франция, на EMA!

Стипендии и финансиране

Вземете до 50% стипендия ексклузивно за първата година от академичната година май 2024 г. в EMA . Моля, свържете се с училището за повече информация.

Местоположения

 • Île-de-France

  Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

  Въпроси