Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Представление

Erasmus School of Law е едно от училищата на Erasmus University Rotterdam: университет от световна класа, класиран на 71-во място в класацията на Times Higher Education World Universities. Нашите LLM програми комбинират академично мислене с практическо обучение. В допълнение към редовните курсове се организират екскурзии до адвокатски кантори, международни съдилища и международни компании, за да изпитате (правната) практика: където правото среща бизнеса.

Като студент в Erasmus School of Law вие ще станете част от международна общност: нашите служители и студенти представляват над 45 различни националности! Ще посещавате уроци с хора от много различни правни култури и ще подобрите своите международни и междукултурни умения, които ви подготвят за международна юридическа кариера. Erasmus School of Law се намира в Ротердам.

С най-голямото пристанище в Европа, Ротердам е един от най-важните двигатели на холандската икономика. В резултат на Ротердам днес е оживен космополитен и мултикултурен град, който е дом на над 160 националности и множество мултинационални и местни предприятия, като Unilever и Shell.

Местоположения

  • Rotterdam

    Burgemeester Oudlaan 50, , 3062 PA, Rotterdam

Въпроси