European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

Представление

Вашият университет е Виадрина!

Viadrina се намира в сърцето на Европа – интернационалността е негова запазена марка. Неговите студенти и инструктори идват от над 80 страни. Не е изненадващо, че студентите имат възможност да посещават курсове по чужди езици в езиковия център на университета и да учат или завършват стажове в чужбина.

192654_AM-Fruehling_MG_0254.jpg
Fotos © Heide Fest / European University Viadrina in Frankfurt (ODER)

Една програма, три опции за степен

Програмата IHL позволява възможността за три вида степени: първата е LL.M. програма (90 ECTS), която може да се извършва както на пълно работно време, така и на непълно работно време; дипломна програма (60 ECTS), която ще следва същите курсове за два семестъра, но ще бъде по-кратка, без да е необходимо да се завърши дисертация и стаж; и последната би била сертификационна програма (30 ECTS), която ще позволи още по-сбита учебна програма, състояща се от курсове на стойност един семестър, но все пак с възможност за специализиране в конкретна област.

Доброто ръководство означава голям успех

Предлагаме малки класове и персонализирано обслужване. Учебната среда във Viadrina е отлична и включва малки класове, директен контакт с академичен персонал, персонализирани услуги за студенти, възможности за стаж и помощ при планиране на кариера. Viadrina осигурява атмосфера, в която студентите могат да се подготвят за своите изпити на спокойствие, да се дипломират навреме и да се подготвят за навлизането си в професионалния живот. Добре дошли в семейството на Виадрина!

Университетът домакин

Магистър по международни права на човека и хуманитарно право Магистърската програма се провежда в Европейския университет Виадрина, основан през 1991 г. Като такъв, той продължава добрата традиция на първия Държавен университет на Бранденбург (Алма Матер Виадрина, 1506 - 1811). Университетът се състои от три факултета, Юридическия, Икономическия и Културологичния факултет, в допълнение към свързани центрове и институти. В тясно сътрудничество с университета в Познан той също провежда съвместно Collegium Polonicum в побратимения град на Франкфурт (Одер), Слубице, разположен в Полша директно отвъд река Одер от Виадрина. В сътрудничество с полски и други свързани европейски университети Viadrina полага особено усилия да се изправи пред предизвикателството на една новооткрита и разширена Европа, изграждаща мост между Източна и Западна Европа. Освен това университетът има множество други международни партньорски институции по целия свят.

Статистика

Тук започва Европа

Нашите 6000 чуждестранни студенти от 85 страни учат право, икономика и култура след повторното отваряне на Виадрина през 1991 г., Европейският университет се превърна в международно известен адрес на германско-полската граница, с приблизително 6000 записани студенти. Европейските и международните аспекти на правото, икономиката и културата играят специална роля в плановете за дипломи, предлагани от нашите факултети по право, бизнес администрация и икономика и културни науки.

    Местоположения

    • Frankfurt an der Oder

      Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

    Въпроси