Florida Coastal School of Law

Florida Coastal School of Law

Florida Coastal School of Law

Представление

Florida Coastal училище на закона (Coastal закон) се намира в Джаксънвил, Флорида в САЩ. Програмата JD на Флорида за крайбрежната школа по право е акредитирана от Американската асоциация на адвокатите (ABA) и нейната онлайн LL.M. Програмите имат съгласието на ABA.

Флорида студентите по Кралско училище по право идват от приблизително 46 държави и много страни, представляващи около 254 колежи и университети. Те носят със себе си много различни среди и професионален опит от цялата страна и по целия свят.

Нашите пълноправни членове на преподавателите представляват повече от 50 акредитирани от АБА юридически училища от цялата страна, включително Калифорния-Бъркли, Университета Дюк, Джорджтаунския университет, Нюйоркския университет, Мичиганския университет, Флорида и Университета на Флорида.

Флорида Училищно училище по право осигурява висококачествено юридическо обучение с фокус върху резултатите на учениците, готовността за практикуване и иновациите. Coastal Закон предлага няколко иновативни онлайн програми, включително Магистър по право В американското право за международни адвокати, Един Магистър в общ закон изследванияИ на Магистър или сертификат в логистиката и транспорта.

Местоположения

  • Jacksonville

    Florida Coastal School of Law 8787 Baypine Road , FL 32256, Jacksonville

    Въпроси