Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Fordham University Law School

Fordham University Law School

Fordham University Law School

Представление

Програмите LLM на юридическия факултет на Фордхам съчетават стриктно обучение и топла и приветлива среда, всичко това в сърцето на Ню Йорк - правната, финансова и културна столица на нацията.

Учебната програма по право на Fordham предлага перфектна комбинация от курсове, посветени на теоретичното проучване, както и на практическото изложение. Студентите LLM имат възможност да се запишат в курсове за изготвяне, клиники и стажове, които им предлагат практически правен опит. Студентите от LLM могат също да кандидатстват за специални позиции на персонала в списания, управлявани от студенти. Всяка година студентите LLM също служат в бордовете на студентски организации, като Студентската адвокатска асоциация.

Законът на Fordham предлага гъвкавостта за настаняване на днешните глобални професионалисти. Можете да започнете обучението си през август или януари. Нашата програма за двойна концентрация ви позволява да учите три семестъра и да имате уникалното предимство да получите LLM във всяка две от нашите области на специализация. Имаме стабилна вечерна учебна програма, за да дадем възможност на работещите студенти да усъвършенстват обучението си. Нашата професионална линия позволява на заетите професионалисти максимална гъвкавост при планирането на обучението си за период до две години. Студентите също имат възможност да вземат нашия Legal English Institute (LEI) на кредитна основа като част от програма LLM с двойна концентрация по право на САЩ и втората концентрация по техен избор.

Fordham Law разполага с модерна сграда само на няколко крачки от Lincoln Center for the Performing Arts, на пресечки от Central Park и на кратка разходка или с метрото от всичко, което Ню Йорк може да предложи. В допълнение към безброй социални и културни възможности, местоположението на Fordham Law предлага на студентите несравним достъп до работа в мрежа и други професионални възможности.

Професорите по право от Фордхам са толкова добре известни с преподаването си, колкото и със своите стипендии. Нашите преподаватели се посвещават на образователния опит и го правят с лично отношение. Нашият редовен факултет е допълнен от кадър от адюнктурни преподаватели, извлечени от някои от най-престижните юридически кантори, компании и международни организации в света.

LLM програми/области на специализация

Нашите девет програми за степен LLM са изградени върху взаимозависимите принципи на глобализацията и специализацията.

Банково, корпоративно и финансово право

Студентите, които търсят магистърска степен по банково, корпоративно и финансово право, придобиват усъвършенствана оценка на корпоративната структура, разбиране на законите, свързани с капиталовите пазари и финансовите институции, и истински прозрения за целите и стратегиите на американските ръководители и бизнес юристи. В тази програма студентите се записват в основни курсове, включително корпорации, международно банково право, банково право или финансови институции, и избират от широк набор от допълнителни курсове по корпоративно, банково и финансово право и свързани теми като банкрут, корпоративни финанси , корпоративно управление, корпоративен данък, трансгранична несъстоятелност, сливания и придобивания и регулиране и правоприлагане на ценните книжа.

Корпоративно съответствие

Програмата LLM за корпоративно съответствие е първата по рода си в Съединените щати. Студентите ще бъдат обучени в уменията, които са от съществено значение за всеки професионалист в тази област с бързо възникваща и нарастваща важност, която често е глобална по обхват. Студентите изучават основната регулаторна рамка, ролята на вътрешния съветник, корпоративния офис за съответствие и различните елементи на съответствието. Тази програма LLM е достъпна и онлайн.

Закон за модата

Студентите от LLM в програмата Fashion Law ще учат с най-изтъкнатите преподаватели в дисциплината – включително както академици, така и инсайдери в индустрията – в Ню Йорк, столицата на световната модна индустрия.

Ще проучите това, което сме определили като четирите стълба на модния закон:

 • интелектуална собственост
 • бизнес и финанси, включително области като инвестиции, трудово право и недвижими имоти
 • международна търговия и правителствено регулиране, включително устойчивост, неприкосновеност на личния живот и въпроси, свързани с носимите технологии
 • потребителска култура и граждански права

Вие също така ще получите директен достъп до събития и възможности за работа в мрежа, достъпни чрез неправителствения Fashion Law Institute. Създаден със съдействието на Съвета на модните дизайнери на Америка, това е първият център в света, посветен на правото и бизнеса на модата - и е базиран на Fordham Law.

Закон за интелектуалната собственост и информационните технологии

Уникалната програма на Fordham Law по право на интелектуална собственост и информационни технологии съчетава класическото изучаване на правата на интелектуална собственост с бързо развиващата се област на правото на информационните технологии. Студентите изучават основни и усъвършенствани въпроси, свързани с правата на интелектуална собственост в областта на авторското право, патентите и търговските марки, а също така научават за проблеми, които лежат начело на днешното цифрово информационно общество, като киберпрестъпления, електронна търговия, закон за поверителност на информацията и интернет право.

Международно бизнес и търговско право

Програмата LLM по международно бизнес и търговско право подготвя студентите да се справят с предизвикателствата на все по-глобалната икономика, като им дава знанията и обучението, необходими за справяне със сложните транснационални транзакции, които определят текущата правна и бизнес среда. Студентите избират курсове от развиваща се учебна програма, която отразява настоящите глобални икономически мощни играчи.

Международно разрешаване на спорове

Програмата за международно разрешаване на спорове предлага на студентите възможност да изследват задълбочено, както от теоретична, така и от практическа гледна точка, различните възможности за решаване на спорове и особено да проучат как те се играят на международната арена. Чуждестранните студенти ще развият оценка за системата на общото право на САЩ като цяло и ще научат някои от специфичните характеристики на модела на съдебния процес в САЩ.

Международно право и правосъдие

Програмата "Международно право и правосъдие" предлага на студентите възможност да придобият по-задълбочено разбиране за защитата и насърчаването на правата на човека на международно, регионално и вътрешно ниво. Тази степен е предназначена предимно за тези, които работят или възнамеряват да продължат кариера в публичния сектор, включително държавни адвокати на високо ниво и лидери в неправителствени организации и учени.

Закон за недвижимите имоти

Програмата за недвижими имоти предоставя на студентите солидна основа в правото на недвижими имоти, включително ключови области като финансиране на недвижими имоти, жилищен и търговски лизинг, използване на земята, жилища на достъпни цени, екологично право, корпоративно право, данъци и свързани правни области. Програмата е предназначена за адвокати, които искат да задълбочат разбирането си за правото на недвижими имоти или да отворят нови възможности за кариера в недвижимите имоти.

Закон на САЩ (достъпно и онлайн)

Програмата по право на САЩ е предназначена за студенти, които са получили основното си юридическо образование в държава по гражданско право и които се интересуват от въведение в основните принципи на правната система на САЩ и основните концепции на правото на САЩ. Студентите в тази програма имат гъвкавостта да разработят учебна програма по теми от правото на САЩ, която отговаря на техните специфични нужди и интереси. Тази програма LLM е достъпна и онлайн.

Приемане

Заявленията трябва да се подават онлайн чрез вашия акаунт в LSAC LLM, при спазване на сроковете по-долу.

Забележка: Изпратете молбата си по-рано, за да получите приоритетно разглеждане за една от нашите стипендии, базирани на заслуги. Вижте по-долу за допълнителна информация относно стипендиите.

 • За пролетен прием (начало на януари): 1 октомври.
 • За есенен прием (начало на август): 1 март.

В допълнение към таксите на LSAC, ще бъде начислена такса за кандидатстване в размер на $70, за да завършите подаването ви ($100 за заявления, подадени след крайния срок за кандидатстване).

Всички кандидати трябва да представят следната документация:

 • Официален препис от всеки посещаван колеж, университет, висше училище и юридическо училище. Международната услуга за удостоверяване и оценка на преписи на LSAC не е задължителна. За международни кандидати всички преписи трябва да бъдат придружени от обяснение на системата за оценяване на английски език.
 • Напечатано лично изявление от 500 думи, описващо причините да продължите тази диплома.
 • Две препоръчителни писма.
 • Актуална автобиография или автобиография.
 • Изисква се резултат от TOEFL, IELTS или Duolingo, освен ако кандидатът не притежава диплома от Съединените щати, всеки Карибски остров, където английският е единственият официален език, Австралия, англоговоряща Канада, Ирландия, Нова Зеландия или Обединеното кралство. Кандидатите, които не са освободени, но са получили юридическото си образование с английски език като единствен език на обучение, могат да поискат интервю вместо TOEFL или IELTS, като изберат тази опция във формуляра за кандидатстване. Въпреки това, моля, имайте предвид, че приемната комисия силно предпочита такива кандидати да представят TOEFL (минимум 100 в интернет базирани, 250 на компютърно базирани или 600 на хартиен носител) или IELTS (минимум 7) или Duolingo (минимум 120) точки. Ако резултатът ви е под нашето изискване, ние все пак ще го разгледаме с вашата кандидатура и може да се свържем, за да насрочим интервю. За кандидатите, които не могат да демонстрират достатъчно владеене на английски чрез изискването TOEFL, IELTS или Duolingo, имаме удоволствието да предложим прием в зависимост от записването на пълен работен ден и задоволителен напредък в Legal English Institute (LEI) на Fordham.

Стипендии и финансиране

Статистика на възпитаниците

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • New York

  West 62nd Street,150, 10023, New York

Въпроси