Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

Представление

Юридическото училище "Антонлин Скалия" се намира само на няколко километра от центъра на Вашингтон, връзката за създаване на най-важното в света законодателство и юриспруденция.

През последното десетилетие, училището закон е бил в челните редици на иновациите в учебните планове. Признавайки бързите промени, които се случват в правната практика и адвокатската професия, Scalia Law School е пионер в предоставянето на своите учители на уникална учебна програма, която дава на студентите съответно уникални предимства на днешния конкурентен пазар на труда.

Изключителен опит води до изключителни кариери

Независимо дали работи за адвокатска кантора, съдия, правителствена агенция, бизнес, мозъчен тръст, организация с нестопанска цел или законодателна служба, студентите от Scalia Law нямат никакъв недостиг на начини да прилагат юридическото си обучение в тази област. Сближаването на "Скалиа Лоу" до центъра на Вашингтон означава постоянен достъп до работни места. Нашите строги академични и кариерни програми напълно поставят учениците да превъзхождат каквато и да е работа, която преследват. В продължение на 15 години коефициентът на трудова заетост на завършилите висше образование е надхвърлял нивото на заетост на Scalia Law.

Изобилието от възможности за кариера за завършилите "Скалия" произтича не само от исторически силната работна етика на нашите студенти и от стратегическото им местоположение във Вашингтон, както и от изключителното ни академично и кариерно програмиране. Scalia Law е един от единствените училища в нацията, съсредоточен върху пресечната точка на правото и икономиката. Нашият национално признат Център за Право и Икономика запознава потенциалните работодатели от всички видове със Закона за Скалиа чрез десетки академични конференции и научни изследвания. Концентрацията на обучението по право и икономика и учените са се оказали безценни за стотици висшисти, работещи в бизнес и регулаторни позиции.

Законът "Скалия" дава на студентите гъвкавостта, от която се нуждаят, за да се подготвят най-добре за специфичните си цели в кариерата. За тези, които вече са в кариера, програмата на Scalia Law на непълен работен ден стои на равна нога със своята програма за пълно работно време и позволява на учениците да вземат вечерни уроци и да следят клиники и извънкласни дейности без да прекъсват работата. Необходимо ли е да преминете от програмата за пълен работен ден на непълен работен ден, за да преминете към работа? Няма проблем. Студентите могат да превключват между дневни и вечерни курсове, когато възникват възможности за кариера, а близо 90% от студентските организации участват в програми за обучение по клинични, външни и адвокатски занимания. Искате ли да се специализирате в една или повече области на закона? Scalia Law има 18 специални писти и концентрации в някои от най-горещите практики днес.

Накрая, Scalia Law предлага изключително богато изследване, писане и професионално развитие. Нашата двегодишна програма "Правни изследвания, писане и анализ" излага студентите в малки групи на множество правни документи и изследователски инструменти. Програмите за развитие на кариерата започват от момента, в който участват студентите. Студентите от първата година участват в индивидуални съвещателни срещи и получават по-нататъшно индивидуализирано внимание от своите преподаватели и медтатори. Също така през първата година студентите преминават през нашата Програма за професионализъм и развитие на лидери. Тази програма привлича лидери от пейката, бара и бизнеса, за да осигури обучение за устни комуникационни умения, икономика на адвокатската кантора, управление на времето, етика и др.

Сферата на културата и програмите на Scalia Law произвеждат повече от готови за работа студенти. Ние произвеждаме лидери. Ние ще работим с вас, за да намерите подходящия график, курсове, кариерни инструменти и мрежови решения, така че да можете да станете лидер в избрания от вас сектор.

Нашият изключителен факултет

Правната школа Антонлин Скалия в Университета Джордж Масон разполага с 120 пълноправни и допълнителни факултетни колеги, съставени от някои от най-добрите адвокатски кантори и правни институции в нацията. Нашите професори са работили в Белия дом, спореха пред Върховния съд и са били посланици на нашите най-важни съюзници и търговски партньори. Класирана на 21-во място в нацията за научно въздействие, изходът от факултета на Scalia Law също е сред най-изтеглените в мрежата за социални научни изследвания, класирайки се на 15-то място (Юли 2015 SSRN Top US Law Schools).

Местоположения

  • Arlington

    3301 Fairfax Drive, Arlington, VA, 22201, Arlington

    Въпроси