George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

Представление

За нас

Откакто записа първия си клас през 1865 г., Юридическият факултет на университета Джордж Вашингтон създаде някои от най-добрите умове в целия спектър на юридическите науки.

Тази традиция продължава и днес, тъй като завършилите GW Law използват знанията и уменията, които получават тук, за да повлияят на критичните правни разговори на нашето време. Училището е акредитирано от Американската асоциация на адвокатите и е чартърен член на Асоциацията на американските юридически училища. Юридическият факултет се намира в кампуса на GW в квартала в центъра на града, известен като Foggy Bottom.

История

В първите години на републиката, когато новата столица на нацията не беше нищо повече от малка колекция от обществени сгради, разделени от пасища, президентът Джордж Вашингтон посъветва Конгреса да създаде национален университет в седалището на правителството.

Неговата цел беше да образова бъдещите поколения държавни служители и по този начин да изгради национална идентичност, основана на "принципи, приятелски настроени към републиканското правителство и към истинските и неподправени свободи на човечеството". Той остави в завещанието си 50 дяла от акциите на Potowmack Canal Company за дарение на университет, „в който могат да бъдат изпратени богатите младежи и таланти от всичките му части за завършване на тяхното образование във всички клонове на учтивата литература- в изкуствата и науките - в придобиване на знания за принципите на политиката и доброто управление."

Въпреки че щяха да минат десетилетия, преди едноименният университет на Джордж Вашингтон да бъде създаден с акт на Конгреса, Юридическият факултет на университета Джордж Вашингтон, основан през 1865 г., беше първият юридически факултет в окръг Колумбия. Днес училището продължава да въплъщава стремежите на първия президент на нацията.

Закон за DC и GW

Първият юридически факултет в столицата

Студентите имат несравними възможности да се учат от експертен факултет и изтъкнати посетители и да преследват стажове, чиновнически позиции и работа, докато се наслаждават на оживената култура на града, нощния живот и заведенията за хранене.

С история от повече от 145 години в сърцето на Вашингтон, окръг Колумбия, животът в Юридическия факултет на университета Джордж Вашингтон е неразривно свързан с живота на заобикалящата го общност. Нашият кампус е само на четири пресечки от Белия дом и в непосредствена близост до Световната банка, Министерството на правосъдието, Държавния департамент, федералните и местните съдилища и безброй нестопански и неправителствени организации. Студентите по право на GW имат несравними възможности да се учат от експертен факултет и изтъкнати посетители и да продължат стажове, чиновнически позиции и работа, докато се наслаждават на оживената култура на града, нощния живот и заведенията за хранене.

193013_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

От декана

Добре дошли в GW Law!

Юридическият факултет на университета Джордж Вашингтон, основан през 1865 г., е един от най-големите, най-известните и разнообразни членове на правната академия. Каня ви да разгледате нашия кампус и общност, за да откриете юридическо училище, което е дълбоко вкоренено в традицията, силно отзивчиво към промените в юридическото образование и юридическата професия и напълно отдадено на създаването на въздействащи адвокати и трансформиращи идеи. Студентите идват в GW Law, защото искат да променят света и завършват като професионалисти, готови да пишат, да се застъпват, да правят иновации, да създават и да преследват най-висшите идеали на закона и справедливостта.

Докато посещавате нашия уебсайт, ще видите многото начини, по които нашата институция от световна класа подготвя студентите за реалностите на глобалния правен пазар. Разположен в сърцето на столицата на нашата нация, GW Law съчетава отлични правни инструкции с иновативно програмиране и изобилие от възможности за стажове, екстернативи, наставничество и работа в мрежа.

Факултет от световна класа. В основата на опита на GW Law е стабилна педагогика, която съчетава стипендия, доктрина и практика. Подпомагането на нашите студенти да станат въздействащи адвокати е отличен факултет, който не само публикува широко цитирани книги и статии, но активно променя правния пейзаж. Нашите национално и международно признати професори редовно участват в съдебни спорове пред Върховния съд на САЩ, международни трибунали и други съдилища. Те също така предоставят експертни коментари на медиите, свидетелстват на Капитолийския хълм, служат като консултанти на различни правителства и преследват много други дейности, които обогатяват академичния живот на училището.

Където се създава законът. GW Law е идеално позициониран географски, за да осигури уникално юридическо образователно изживяване във Вашингтон. Нашето местоположение – в центъра на националното и международното право, висши държавни служители, съдии от Върховния съд – позволява на ключови фигури от Вашингтон да посещават често нашите класни стаи, да присъстват на конференции в нашия кампус и да говорят на повече от 100 специални събития годишно в нашия юридически факултет.

Изживяване в реалния свят. Нашето ангажирано студентско тяло е разнообразно, подкрепящо, креативно, иновативно и трудолюбиво. В GW Law ние предоставяме на нашите студенти богат набор от възможности да учат, да изследват, да дебатират и да поставят под съмнение закона и правните принципи в класната стая и извън реалния свят. Много студенти участват в юридическите клиники на Джейкъб Бърнс на GW, представлявайки клиенти в реални случаи под ръководството на преподаватели. Те също така участват в състезания по застъпничество, редактирани от студенти юридически списания, про боно проекти и стотици полеви практики в правителствени агенции и водещи национални и международни институции в района на Вашингтон.

Промяна на света. Надяваме се, че ще обмислите да станете част от нашата общност. Насърчавам ви да копаете по-дълбоко и да научите какво прави GW Law идеалната дестинация за придобиване на умения, които ще ви позволят да промените света. Моля, посетете ни лично, за да разгледате нашите съоръжения и да получите по-добра представа за това кои сме, какво правим и как можете да кандидатствате да се присъедините към нас. Очаквам с нетърпение да ви посрещна в нашия юридически факултет.

топло,

Кристофър Алън Брейси

Временен декан, заместник-ректор по въпросите на факултета и професор по право

Местоположения

  • Washington

    H Street Northwest,2000, 20052, Washington

Въпроси