George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

Представление

За нас

Откакто записа първия си клас през 1865 г., юридическото училище "Джордж Вашингтон" създаде някои от най-добрите умове в целия спектър от юридически стипендии.

Тази традиция продължава и днес, тъй като завършващите по право в GW използват знанията и уменията, които печелят тук, за да повлияят на критичните правни разговори на нашето време. Училището е акредитирано от Американската асоциация на адвокатите и е чартърен член на Асоциацията на американските правни училища. Юридическото училище се намира в университета GW в центъра на града, известен като Foggy Bottom.

история

В ранните години на републиката, когато новата столица на нацията не беше нищо повече от малка колекция от обществени сгради, разделени от пасища, президентът Джордж Вашингтон посъветва Конгреса да създаде национален университет в седалището на правителството.

Неговата цел беше да възпита бъдещите поколения държавни служители и по този начин да изгради национална идентичност, основана на „принципи, приятелски настроени към републиканското управление и истинските и истински свободи на човечеството“. Той остави в завещанието си 50 акции в компанията на канала Potowmack за дарението на университет, „в който младежът на късмета и таланта от всички части на него може да бъде изпратен за завършване на обучението си във всички клонове на учтивата литература- в изкуствата и науките - в придобиването на знания в принципите на политиката

Макар че би било десетилетия, преди унифицираният университет на Джордж Вашингтон да бъде учреден с Конвент, Конституцията на Джордж Вашингтон, създадена през 1865 г., е първото юридическо училище в окръг Колумбия. Днес училището продължава да въплъщава стремежите на първия президент на нацията.

DC

Първото юридическо училище в столицата

Студентите имат ненадминати възможности да се учат от експертен факултет и известни посетители и да преследват стажове, чиновнически служители и заетост, като всички се наслаждават на жизнената култура на града, нощен живот и трапезария.

С повече от 145 години в сърцето на Вашингтон, окръг Колумбия, животът в Юридическия университет на Джордж Вашингтон е неразривно свързан с живота на заобикалящата го общност. Нашият кампус е само на четири пресечки от Белия дом и е на недостъпно място от Световната банка, Министерството на правосъдието, Държавния департамент, федералните и местните съдилища и безброй неправителствени и неправителствени организации. Студентите по право GW имат ненадминати възможности да се учат от експертен факултет и отлични посетители и да преследват стажове, чиновнически служители и заетост, всички докато се наслаждават на жизнената култура на града, нощен живот и трапезария.

От декана

Добре дошли в GW Law!

Правната школа на университета „Джордж Вашингтон“, основана през 1865 г., е един от най-големите, най-известните и разнообразни членове на правната академия. Каня ви да разгледате нашия кампус и общността, за да откриете юридическа школа, която е дълбоко вкоренена в традицията, силно реагира на промените в юридическото образование и юридическата професия и напълно ангажирана с производството на въздействащи юристи и трансформативни идеи. Студентите идват в GW Law, защото искат да променят света, и се дипломират като професионалисти, подготвени да пишат, застъпват, да правят иновации, да създават и преследват най-високите идеали на закона и справедливостта.

Докато посещавате нашия уебсайт, ще видите многото начини, по които нашата институция от световна класа подготвя ученици за реалностите на глобалния правен пазар. Разположен в сърцето на столицата на нацията ни, GW Law съчетава отлична юридическа подготовка с иновативно програмиране и изобилие от възможности за стажове, стажове, менторство и работа в мрежа.

Факултет от световна класа. В основата на опита на GW Law е здравата педагогика, която съчетава науката, доктрината и практиката. Подпомагането на развитието на нашите студенти в ефективни юристи е отличен факултет, който не само публикува широко цитирани книги и статии, но активно прекроява правния пейзаж. Нашите национално и международно признати професори редовно участват в съдебни спорове пред Върховния съд на САЩ, международните трибунали и други съдилища. Те също така дават експертен коментар на медиите, дават показания на Капитолийския хълм, служат като консултанти на различни правителства и извършват много други дейности, които обогатяват академичния живот на училището.

Там, където се прави закон. GW Law е перфектно географски разположен, за да предостави уникално правно образователно изживяване на Washingtonian. Нашето място - в центъра на националното и международното право, висши държавни служители, съдии на Върховния съд - позволява на ключови личности от Вашингтон да посещават нашите класни стаи, да присъстват на конференции в нашия кампус и да говорят на повече от 100 специални събития годишно в нашия юридически университет.

Реален опит. Нашият ангажиран студентски орган е разнообразен, подкрепящ, креативен, иновативен и трудолюбив. В GW Law ние предоставяме на нашите студенти дълбок набор от възможности да учат, да изследват, да обсъждат и да поставят под въпрос закона и правните принципи в класната стая и в реалния свят. Много студенти участват в юридическите клиники на общността на Jacob Burns на GW, представляващи клиенти в реални случаи под факултетен надзор. Те също участват в конкурси за застъпничество, редактирани от студентите юридически списания, про боно проекти и стотици теренни стажове в правителствени агенции и водещи национални и международни институции в района на Вашингтон.

Промяна на света. Надяваме се, че ще помислите да станете част от нашата общност. Насърчавам ви да копаете по-дълбоко и да научите какво прави GW Law идеалната дестинация за придобиване на умения, които ще ви позволят да промените света. Моля, посетете ни лично, за да обиколите нашите съоръжения и да разберете по-добре кои сме, какво правим и как можете да кандидатствате, за да се присъедините към нас. Очаквам с нетърпение да ви посрещна в нашата юридическа школа.

Топло-

ХРИСТОФЕР АЛАН БРЕЙСИ

Временен декан, вицепрезидент по въпросите на факултета и професор по право

Местоположения

  • H Street Northwest,2000, 20052, Washington

Въпроси