Keystone logo
George Washington University, Law School LL.M. в Закона за държавните поръчки
George Washington University, Law School

LL.M. в Закона за държавните поръчки

Washington, Съединени Американски Щати

1 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Aug 2024

USD 2450 / per credit *

Смесен, Дистанционно обучение, На територията на колежа

* Плаща се на кредит на семестър; Програмата е с общо 24 кредита.

Представление

Защо да получите LLM по закон за държавните поръчки по GW Law?

Репутация

Най-известната в света програма за държавни договори, обучаваща успешни професионалисти в областта на държавните поръчки в продължение на повече от 60 години, предлагаща несравними възможности за учене, провеждане на изследвания и публикуване, разширяване на вашата професионална мрежа и ангажиране с практикуващи, съдебни изпълнители и политици.

Местоположение

Разположен в сърцето на Вашингтон, окръг Колумбия, нашата близост до центъра на законодателството и политиката на държавните поръчки предоставя на нашите студенти несравними възможности за придобиване на практически знания и опит, докато получават своята степен.

Мрежа

Разполагаме с огромна база възпитаници, състояща се от лидери в адвокатската колегия за държавни поръчки. Програмата също така се радва на силни връзки с политици, регулатори, лидери в индустрията и учени по целия свят. Диплома по право на GW предоставя на нашите възпитаници знанията, връзките и възможностите да станат лидери в общността за придобиване по целия свят.

Учебен план и факултет

Нашият обширен и разнообразен учебен план, преподаван от нашия световно известен факултет, предоставя на студентите по-богато разбиране за това как функционират системите за обществени поръчки, както в Съединените щати, така и в чужбина, и излага студентите на различни гледни точки по възникващите проблеми в закона.

За училището

Въпроси