Keystone logo
Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Представление

Иновацията е нашата традиция

Разположен в сърцето на Сан Франциско, GGU Law предлага авангардно и персонализирано обучение за утрешните адвокати. За повече от век GGU Law предлага разнообразна, приобщаваща и подкрепяща среда, която се ангажира да даде на учениците индивидуализирано внимание и знания от реалния свят, които трябва да успеят!

Кои сме ние

Golden Gate University School of Law е отличено с награди, акредитирано от ABA юридическо училище с отлично местоположение в сърцето на Сан Франциско. GGU Law предлага иновативно и персонализирано учебно изживяване, което създава разнообразна група възпитаници с умения, преценка и знания, за да станат изключителни юристи за истинския днешен глобален пазар. Нашето местоположение в центъра на Сан Франциско поставя студентите на крачки от глобалния център на правната, бизнес и технологичната индустрия. С директен достъп до съдилища, адвокатски кантори, адвокатски организации, държавни агенции и бързо разрастващи се технологични компании, GGU Law поставя нашите студенти в центъра на действието с възможности за кариера на всяка крачка.

Сега е чудесно време да станете адвокат. Нараства нуждата от иновативни лидери, които да ни помогнат през предизвикателните времена в страната ни и бързите промени в технологиите и икономиката ни. Няма по-добро място за подготовка на учениците да бъдат адвокат и лидер в тяхната общност, държава и свят от GGU Law.

разнообразие

Законът за GGU има наследство от включване, разширяване на достъпа и премахване на бариерите. Признат за един от най-разнообразните юридически училища в страната, GGU Law знае, че разнообразието е нашата сила. Ние вярваме, че обучението на бъдещи адвокати и лидери с различен произход и опит създава по-силна, по-приобщаваща правосъдна система. GGU Law се гордее, че е лидер в разширяването на достъпа до юридическо образование, помага за насърчаване на справедливостта в рамките на професията и разнообразяване на правната общност.

Градът е вашият кампус

Сан Франциско отдавна е сърцето на културата на иновациите и социалната справедливост. Невероятното разнообразие на града и богата комбинация от култури от цял свят подготвят учениците за днешния наистина глобален пазар. Нашият кампус също е заобиколен от лесен достъп до обществения транспорт, което дава на студентите лесен достъп до пътуване до работното място или дори просто да разгледат този вълнуващ град и красивата му околност.

Разположени близо до хиляди потенциални работодатели, студентите по право на GGU получават уникални възможности да се включат в про боно работа, стажове, стажове и друга практическа юридическа работа под наблюдението на практикуващи юристи и под ръководството на опитни професори. Най-големите технологични компании в индустрията - Google, Facebook, LinkedIn, Salesforce и много други - обграждат кампуса ни, като предоставят на нашите студенти несравним достъп до непрекъснато разрастващата се технологична индустрия и ненадмината преднина, когато започват своята юридическа кариера. Сан Франциско винаги е бил в челните редици на промените, а GGU Law е бил там на всяка крачка!

141387_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg
Alexis Brown / unsplash

Добре дошли на временния декан

Като завършил първо поколение колеж и юридическо училище, бях привлечен от правото на GGU поради отдадеността му за разширяване на достъпа до и разнообразяване на адвокатската професия, нещо, което правим повече от век. Правим това, като предоставяме топла, разнообразна и ангажираща общност, в която учениците са принудени да правят промени в нашата общност, държава и свят.

Като Дийн се ангажирам да помагам на всеки студент да успее в юридическия факултет и като адвокати. Всъщност се срещам индивидуално с всеки нов студент, за да науча за причините за постъпването им в юридическия факултет и как мога да ги подкрепя. Също така ще откриете това лично докосване с всеки преподавател и служител на GGU, с които се срещнете. Уверен съм, че няма да намерите същата тази персонализирана и подкрепяща среда на много други места.

Надявам се, че ще се присъедините към мен и цялото семейство на GGU Law в Сан Франциско, където ние винаги сме отдадени на успеха на нашите студенти в юридическия факултет, на адвокатския изпит и в юридическата професия.

На Ваше разположение,

Ерик Кристиансен
Временен декан и професор по право

История и философия

Golden Gate University School of Law вярва, че Golden Gate University School of Law е почетна професия, достойна за обществено доверие. За тази цел ние предоставяме на студентите солидна основа в правната теория и уменията, необходими за успешен практикуващ.

Развитие на професионални умения

Студентите от JD развиват професионални умения чрез разнообразни програми, включително клиники, сертификати за специализация, Програма за отличие за отличие, съвместни степени и др.

факултет

Студентите на GGU се обучават от завършен и разнообразен факултет, който е практикувал право преди да преподава и е експерт в широк кръг от правни области.

Закон за обществения интерес

Законът GGU има специален ангажимент към закона от обществен интерес, предлагащ силна учебна програма по закон от обществен интерес, финансова помощ за студенти, които продължават кариера в тази област.

акредитация

Golden Gate University School of Law е акредитирано изцяло от Съвета на секцията за правно образование и приемане в адвокатската колегия на Американската адвокатска асоциация (ABA), Комитета на адвокатските експерти в щата Калифорния и Западната асоциация на училищата и Колеж за старши колежи и университетски комисии (WSCUC). GGU Law също е член с добра репутация на Асоциацията на американските юридически училища (AALS). Завършилите GGU се квалифицират за явяване на адвокатски изпит във всичките 50 щата и в окръг Колумбия.

Местоположения

  • San Francisco

    Mission Street,536, 94105, San Francisco

Въпроси