Keystone logo
© TESS
Grace Education

Grace Education

Grace Education

Представление

В продължение на почти десетилетие Grace Education е водещ институт за електронно обучение за студенти и професионалисти, съчетаващ консултации за прием и подготовка за кандидатстудентски изпити за колеж, бизнес и аспирантура с услуги за настаняване на работа, консултации по управление на кариерата и обучение за развитие на лидерство, за да култивира академичен живот прогресия и продължаваща професионална еволюция.

Кандидатствате за колеж, MBA, бизнес училище или аспирантура (изкуства и науки, счетоводство, архитектура, право, медицински, медицински сестри и др.)?

Търсите работа и / или се надявате да промените кариерата си?

Позволете ни да ви помогнем да се ориентирате и да стигнете там, където искате да отидете.

Позволете ни да ви помогнем да направите най-добрия избор на образование и кариера.

Научете се и станете най-добрият с Grace Education .

Въведение

Grace Education предлага дигитални, персонализирани, изчерпателни консултации за професионален прием и подготвителни услуги за входни изпити, които да водят студентите през всички фази на процеса на прием в колеж, бизнес, магистърски и следдипломни училища (изкуства и науки, счетоводство, архитектура, инженерство, право, медицина, програми за медицински сестри и др.) в продължение на почти десетилетие.

В Grace Education ние сме нещо повече от традиционна еднократна консултантска агенция за прием с една услуга. За разлика от никоя друга консултация за прием, нашите консултанти и професионалисти от Харвард и други световно известни международни институции продължават да присъстват на нашите ученици дълго след като получат достъп до училище. Ние сме едни от малкото, които предлагат официално професионално развитие на кариерата, обучение на лидери и услуги по настаняване. Успешно поставихме кандидати с обещаващи стартиращи компании, изгряващи компании от средно ниво и големи петстотин предприятия, включително Apple, Google, Microsoft и други.

Всеки академичен избор и решение след това засяга бъдещата професионална кариера на студента. Нашата мисия е да насочваме и обучаваме учениците през целия им живот, докато се ориентират в индивидуалната си академична и професионална прогресия.

Мисия

A Grace Education придружава учениците през целия им академичен и професионален живот, като вдъхновява най-доброто във всеки, за да търси най-доброто за всички.

Нашата история

Основана през 2012 г. от бивш консултант по приема на Admissionado, възпитаник на Харвард и Лондонското училище по икономика, както и публикуван автор на New York Times, Grace Education е дигитален бакалавър, MBA и консултации за прием в магистърски програми, подготовка за приемни изпити, агенция за наемане на работа и институт за развитие на лидерство.

От самото си създаване, Grace Education култивира нарастваща международна мрежа от предимно образовани консултанти от Ivy-League с различен професионален произход, които демонстрират силен и силен ангажимент както към образованието, така и към заетостта. Всеки студент и професионалист, който избере Grace Education е определен за личен треньор. След първоначалните сесии за мозъчна атака, треньорът на Grace Education и студентът определят стратегия с краткосрочни, средносрочни и дългосрочни цели, които да се постигнат.

Нашата добавена стойност

В Grace Education ние правим много повече от просто консултации за прием. За разлика от традиционните консултации, ние предлагаме професионално управление на кариерата, съвети за развитие на лидерство и услуги за настаняване на работа за професионалисти от средно, средно и висше ниво, търсещи прогресия в кариерата или преминаване към следдипломно обучение или нова работа. Ние не просто разглеждаме целите на кандидата за образование и заетост като напълно отделни и различни мисии. Напротив, Grace Education заедно с ОИСР, многобройни икономисти, социални учени и други експерти смятат, че образованието и заетостта са неизменно свързани. Това, което конкретно означава, е, че ако ученик от гимназията избере Grace Education , ние разполагаме с инструментите и ресурсите, които не само ще го придружават за постигане на целите за прием в колеж, но също така сме на разположение да му помогнем при търсене на летен стаж, търсене на работа след дипломирането от университети, консултации за прием в аспирантура, както и търсения на работа на средно и високо ниво след това. С други думи, Grace Education е позициониран така, че да придружава учениците, както и професионалистите, да картографират и пилотират цялата им академична и професионална траектория, започвайки от гимназията или в който и да е момент от живота им.

Към днешна дата имаме успех. От основаването си, Grace Education насочва своите студенти да се подготвят най-добре за процеса на прием в колеж и университет, както и да придружават специалисти от младши, средни и старши професионалисти, търсещи кариерно развитие или преминаване към следдипломно обучение или нови работни места.

Ключови статистически данни

97% процент на приемане в колеж, MBA, магистърски и магистърски програми, включително: Харвард, Колумбия, Чикагски университет, Уортън, ЕМ Лион, Уорик, HEC и много други.

От 2012 г. клиентите на Grace Education са спечелили над 1 милион долара стипендии от водещ бизнес и аспирантура от цял свят.

Как Grace Education ви придружава

Назначен ви е личен треньор, който да ви помогне да размишлявате, да си представяте, да планирате стратегии и да изпълнявате уникалния си план за действие, за да бъдете допуснати до бизнес или до аспирантура (изкуства и науки, счетоводство, архитектура, инженерство, финанси, право, медицина, сестрински програми и т.н.). В Grace никога не те изоставяме, след като получиш достъп. Ще бъдем до вас, за да ви помогнем да размислите и да изградите своя път за кариерно развитие по време на аспирантура и след това.

141541_pexels-photo-3769021.jpeg

Защо да избера нас?

97% от нашите ученици бяха допуснати до топ програми по техен избор. Училищата, които предоставят прием, включват Харвард, Колумбия, Станфорд, Уортън, LBS, INSEAD, HEC, ESSEC, EM Lyon, ESCP Europe и много други. Няма магическа формула. Ние просто работим с вас нощем и денем по всеки аспект на вашето приложение, за да подчертаем уникалните му силни страни, като по този начин максимизираме шансовете си за прием.

Ценообразуване

50% - 60% по-малко от това на водещите конкуренти. Нашите цени точно отразяват стойността на нашите продукти и услуги за електронно обучение. Знайте, че скъпите цени не предлагат абсолютно никаква гаранция за допускане.

Ключови услуги

 • Консултация за кандидатстване на есе
 • Коучинг на интервюта за прием
 • Консултация с препоръчително писмо
 • Консултация с професионална автобиография (CV)
 • Стипендии / Търсене на стипендии / Консултация за кандидатстване
 • Консултация за прием на списъка с чакащи
 • Подготовка за входящ изпит
 • Консултация за приемане на TOEFL
 • Съвети за кариера и настаняване

Местоположения

 • Paris

  6, rue Polonceau, 75018, Paris

Въпроси