Illinois Institute of Technology

A logo

Представление

Разположен в големия световен град Чикаго, Illinois Tech е частен изследователски университет от най-високо ниво, национално класиран, с програми по инженерство, компютърни науки, архитектура, дизайн, наука, бизнес, хуманитарни науки и право. Като единственият всеобхватен университет, фокусиран върху технологиите в Чикаго, Illinois Tech предлага бакалавърска степен, магистърска степен, професионална магистърска степен и докторска степен. степени, както и сертификати в търсените STEM области и други области на иновациите. Опциите включват лични, хибридни и онлайн курсове. Бакалавърските студенти могат да участват в програми за двойна степен и предмедицински/предварителни здравни програми, както и в ускорената магистърска програма на Illinois Tech, която им позволява да получат както бакалавърска, така и магистърска степен само за пет години.

Illinois Tech е единственият университет, който предлага на всички студенти програмата Elevate. Elevate гарантира, че студентите участват в практически изживявания – стажове, изследвания, състезания, учене навън, кратки курсове, фокусирани върху кариерата, и други – които им дават възможност да придобият уменията от двадесет и първи век, които работодателите търсят. Elevate също така гарантира, че студентите получават персонализирано академично и кариерно менторство от екип от съветници и са уникално готови за кариера след дипломирането си.

Illinois Tech е класиран на #1 в Илинойс сред частните колежи за възвръщаемост на инвестициите (след помощта, PayScale) и е #44 класирано най-добро училище в Съединените щати (US News & World Report). Завършилите Illinois Tech постигат ниво на заетост от 92,8% в рамките на шест месеца след дипломирането си (клас 2021). Сред неговите възпитаници са изобретателят на мобилния телефон, пионерът на технологията за баркодове и главният учен за Amazon Alexa, наред с други лидери.

Студентите обичат да учат и живеят в исторически кампус само на минути от центъра на Чикаго, който предлага възможности за работа в мрежа, стаж и кариера. На по-малко от миля от зашеметяващите плажове на езерото Мичиган, кампусът на Illinois Tech е провъзгласен за „един от най-красивите колежански кампуси в Америка“. Студентите от Illinois Tech идват от повече от 106 страни и всички 50 щата.

Изисквания за виза

Местоположения

  • West 35th Street,10, 60616, Chicago

Въпроси