Keystone logo
Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Представление

Местни корени, глобално присъствие

Основана през 1842 г., Indiana University Maurer School of Law в Indiana University Maurer School of Law е деветото най-старо юридическо училище в САЩ и първото държавно училище в Средния Запад. Разположен в красива гориста местност в Блумингтън, класически град в колеж, университетският университет постоянно се нарежда сред най-красивите в страната. Нашето наследство е местно, но присъствието ни е глобално: Повече от половината от нашите възпитаници намират работа извън Индиана.

JD степен

Строгост + общност = успех

Програмата JD на Maurer School of Law осигурява академична строгост в подкрепяща общност. Ние привличаме креативни, енергични и грижовни студенти, които са страстни да станат отдадени професионалисти, които искат да направят промяна в днешния сложен свят. Нашият опит е най -силен в областта на интелектуалната собственост, международното право, наказателното право, данъчното и екологичното право, но ние предлагаме широка гама от курсове в почти всяка област на обучение. Ние също предлагаме двойни степени по бизнес, екологични и обществени въпроси, киберсигурност и много други области чрез международно признатите висши училища на Университета в Индиана.

Завършил степен

100 години върхови постижения в напредналите правни изследвания

Indiana University Maurer School of Law предоставя дипломи за международни адвокати повече от 100 години в LLM, MCL, SJD и Ph.D. програми. Нашите програми предлагат на академично изявените студенти възможността да следват усъвършенствани юридически изследвания в строга, но подкрепяща среда.

Нова двугодишна LLM с английски език за правната програма

Тази нова двугодишна програма ви позволява да спечелите LLM, докато научавате за правната система на САЩ и работите за постигане на изискванията за владеене на английски език за нашата стандартна степен LLM.

Съвместни степени

Силата на велик глобален университет

Университетът в Индиана е голям изследователски университет, с най-високо класирани програми по бизнес (#23) и обществени и екологични въпроси (#1). Студентите по право имат привилегията да спечелят двойна степен в едно от 12 -те изключителни училища и катедри - или да разработят своя собствена програма.

JD/MBA
Спечелете JD/MBA само за три години в партньорство с Kelley School of Business.

Международни двойни степени
Прекарайте първите си две години в Блумингтън, след което изберете от четири града по света, за да завършите обучението си

JD/MPA и JD/MSES
Съвместни степени от училището по обществени и екологични въпроси на О'Нийл, класирано на първо място

JD/MS в киберсигурността
Навременна степен за промяна на времето

Други ставни степени

В допълнение към съвместните степени по бизнес и обществени въпроси и въпроси, свързани с околната среда, Юридическият факултет предлага няколко други официални съвместни образователни програми или можете да създадете индивидуално проектирана съвместна степен, която отговаря на вашите цели за обучение и кариера. Юридическият факултет ще координира с другото училище или отдел създаването на съвместна или едновременна програма.

IU съвместни училища партньори

 • Колеж по изкуствата и науките
 • Hamilton Lugar School of Global and International Studies
 • Училище по бизнес в Кели
 • Luddy School of Informatics, Computing, and Engineering
 • Медийна школа
 • Училището по обществени и екологични въпроси на O'Neill
 • Училище по образование
 • Училище за обществено здраве

Местоположения

 • Bloomington

  211 South Indiana Avenue, 47405, Bloomington

  Въпроси