© Eli Haney, Northwest University photographer
Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Представление

Мисия

Indiana University Robert H. McKinney School of Law в Индиана. Като единственото юридическо училище в нашата жизнена столица, ние сме ангажирани с достъпността, достъпността, разнообразието и високите постижения в общественото юридическо образование. Училището по право на МакКини обслужва своите ученици и обществото като център на юридическото образование и научното проучване. Нашите студенти следват строг курс на обучение, потопен в среда на обществена услуга и ангажираност на общността. Като насърчаваме зрело чувство за почтеност и осъзнаване на постоянно развиваща се адвокатска професия, ние упълномощаваме учениците да успеят като граждани, професионалисти и лидери.

Международно признание

IU McKinney LL.M. Наскоро програмата бе призната от Международния юрист, който я нарече на три от престижните си LL.M. Списък с програмни награди:

 • Кариерни възможности
 • Най-добър опит в училищното право
 • Най-ценно

Декларация за образователните цели

Завършил McKinney ще бъде готов да:

 • Изграждане на съществуващата база от правни знания и умения, за да се постигне успех в избраната кариера на завършилите;
 • Упражнявайте солидна професионална преценка и изпълнявайте етичните отговорности;
 • Покажете висока степен на компетентност в правния анализ, разсъжденията, изследванията и писането;
 • Демонстрира проницателност в устната комуникация в правния контекст;
 • Служи като ръководител или член на екипа в професионални условия;
 • Лесно преминаване към правна практика или други правителствени, нестопански или частни работни места;
 • Използвайте мрежа от професионални отношения; и
 • Оценяваме, че високите постижения като адвокат изискват индивидуални усилия през целия живот.

Защо IU McKinney Law?

Вземането на решение за това къде ще преминете юридическо образование ще повлияе на останалата част от живота ви. В McKinney Law, ние смятаме, че ще намерите най-доброто възможно съчетание от теоретично обосноваване и практическо обучение, упорита работа и забавление, в предизвикателна, но поддържаща среда.

Ние предлагаме академични постижения и професионални възможности:

Фантастичен факултет: Професорите в McKinney Law са експерти в своите области на интерес и са готови да ви помогнат да усъвършенствате правни понятия и да се научите да мислите като адвокат. теоретични и практически познания по закона. Свържете се с преподавателите, за да обсъдите вашите академични стремежи и кариерни цели!

Строги и иновативни учебни програми: След като завършите основата на вашето юридическо образование през първата си година, има различни курсове от по-високо ниво в популярни области, както и 120 избираеми всяка година, включително малки семинари и авангардни теми. Разгледайте всички наши предложения за курсове.

Опитното учене: Ученето чрез правене е критичен компонент на съвременното юридическо образование. В IU McKinney ще имате достатъчно възможности да придобиете практически опит. Ние предлагаме седем клиники на живо, клиентски, юридически прегледи, обучение на умения, професионална работа и голямо разнообразие от външни практики и чиновници. Вижте как можете да приложите закона на практика. Като единственото юридическо училище в столицата, нашите студенти имат приоритетен достъп до най-съвременните възможности.

В центъра на всичко: Нашето местоположение в столичния Индианаполис - сърцето на държавното управление и бизнеса - подобрява всичко за студентския опит. Това е един от най-безопасните и най-атрактивни градове в страната. Спорт, изкуство, зелени площи, музеи, магазини и много други ви очакват в Circle City.

Достъпност и щедро финансиране на стипендии: Пълните разчети за нашата програма могат да бъдат намерени на нашия уебсайт . Ниската цена на обучението ни в държавните училища, съчетана с ниските разходи за живот в Индианаполис и щедрите стипендии, често правят IU McKinney достъпна и привлекателна възможност за чуждестранни студенти.

Подкрепяща атмосфера: Нашият приятелски преподавател и персонал, да не говорим за нашите 10,000 плюс възпитаници (отговарят на някои от тях), които работят по целия свят в различни сектори и професии, искат да успеете и ние ще направим всичко възможно, за да го направите!

Местоположения

 • Indianapolis

  Lawrence W. Inlow Hall 530 W. New York Street Indianapolis, IN 46202-3225, , Indianapolis

Въпроси