Karel Englis College LLB в областта на правото за сигурност и юридически въпроси в публичната администрация
Karel Englis College

LLB в областта на правото за сигурност и юридически въпроси в публичната администрация

Brno, Чехия

Request duration

Английски език, Руски,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Специалността на курса „Право на сигурност и законност в публичната администрация“ е програма за обучение на бакалавър, насочена към подготовка на специалисти (интердисциплинарни обучени експерти по сигурността) за позиции, вариращи от публичния до частния сектор. Тези длъжности могат да варират от мениджмънт в публичната администрация, мениджъри на сигурността в частния сектор, ръководители, отговорни за специфичната безопасност в бизнеса, квалифицирани експерти по сигурността на политиките в Чешката република и други търговски среди. Учебната програма на програмата е тясно свързана с политиката за сигурност, прилагана в рамките на системата за сигурност на Чешката република, и се основава на няколко от следните принципи:

Общи познания - Темите и темите на курса се фокусират върху общите понятия за юридически, управленски, икономически и социални дисциплини. Този клон на изследването изследва широк кръг от правни предмети.

Необходимите курсови работи включват основи на правото на ЕС и международната общност, както и как те се прилагат към Чешката република, основната теория на правото, принципите на конституционното право, основите на наказателното право и други курсове, включващи чешките разпоредби и неговата правна система . Придобитите знания ще формират основа за изграждане на по-добро разбиране на обществените и частни отношения и развиване на умения и компетенции в тази област.

Управленските дисциплини са насочени към управление на приложения в области на управление на кризи, където студентите ще научат за основите и теорията на сигурността, защитата на критичната инфраструктура при справяне с извънредни ситуации или кризисни ситуации (MU, KS) сред другите въпроси в тази област. Специално внимание се отделя на националната сигурност, прилагането на мерки за осигуряване на защита на населението от последиците от извънредни събития. Студентите ще придобият теоретични знания и практически умения, като например как да управляват малки работни екипи.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • LLB по международно право с професионален опит
  • Kingston upon Thames, Великобритания
 • Магистър по право (LL.M.) по киберпрестъпност, киберсигурност и международно право
  • Turin, Италия
 • LLM международно публично право - редовно
  • London, Великобритания
  • UK Online, Великобритания