L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

Представление

LUde.S. Тя роден през 1999 г., като сдружение, в Тичино в Швейцария, по инициатива на проф. Паоло Sotgiu, с цел да популяризира и насърчава всички форми на културен обмен и образователни преживявания, научна и изследователска дейност в Европа и на други места като свободен университет хуманитарни науки и технологии - Ludes. Резолюция не. 703 от 14 февруари 2006 г., на Държавния съвет упълномощи LUde.S. използва името свободен университет, в съответствие с чл. 14 ал. 2 от Закона за университета в италианския Швейцария, Университета за приложни науки на италианската Швейцария и на изследователски институти на 03 октомври 1995 г. (LUSI / SUPSI; RL 5.3.1.1)

През 2014 г., вследствие на изменението на член. 14 LUSI / SUPSI споменато по-горе, който позволява използването на термина университетите само училища, акредитирани от съответните национални или между кантоните органи, Свободния университет на науките за човека и технологии - Ludes е компанията услуга "Ludes sagl", превръщането им структура кампус, кампус Ludes Лугано, Лугано, за да бъде домакин на най-престижните европейски и международни университети, и да развиват своите курсове, съгласно учебната програма, изготвен от съответните университети домакин.

В съответствие с визията на основателя проф Паоло Sotgiu и след почти двадесет години на дейност в Швейцария, LUde.S. Той наскоро е основан нов кампус в Малта, наречен United UCM Campus на Малта.

Разширяване в Малта, UCM сега може да продължава да увеличава своя обхват на международните действия по освобождаване на квалификации, които могат да бъдат сравнени и признати в много страни, не само в Европа, което го прави по-лесно за студентите да получават чуждестранни квалификации (лиценз NCFHE п. 2015-011).

Сега те се предлагат в Ludes Лугано Campus, курсовете градусова Земелвайс университет и Съединените UCM Campus Малта висше учебно заведение.

Защо Проучване на Ludes

Обучението в LUde.S. Това означава, че за да стане това, което е: пълно лице, отговорно и отворено към друг и към света.

Това не е само за да се научат на техники, за да придобият необходимите умения, но също така и да научат уважение и любов към всичко, което спомага за живота.

Признавайки стойността на човешките същества, техния потенциал и възможности, винаги обърнати към културата и традициите на други народи.

Педагогическият подход на LUde.S. се стреми да научи да познава и разбира не само другите, но също така и най-вече себе си, като по този начин се улесни бъдещото професионално и релационни живот, което поставя "солидна основа за всякакви житейски път ще ни се обади да отида.

Местоположения

  • Lugano

    Ludes Lugano Campus | Via dei Faggi 4, Quartiere La Sguancia, 6912, Lugano

Въпроси