© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Представление

Юридическият факултет е добре известен със своя ангажимент за изграждане на готови юристи. Имаме една от най-старите клинични програми в страната, която сега е на 32-о място сред над 200 класирани по ABA юридически факултети от US News и World Report. Чрез клиниката нашите студенти имат възможност да прекарат значителна част от третата си година, представяйки реални клиенти под наблюдението на опитни преподаватели. През последните няколко години разширихме нашите опитни предложения, за да включим лабораторията за екологично право и политика, проекта за предприемачество и проекта за застъпничество на човешките права, чрез които студентите развиват своите умения за писане и застъпничество, докато служат на общността. Нашата учебна програма е допълнена от обширна програма за екстернат, която позволява на студентите да прекарат един семестър, работейки с местни работодатели в областите от професионални интереси. Всички наши студенти също участват в нашата учебна програма по умения, за да им помогнем да практикуват компетенциите, от които се нуждаят, за да започнат своята адвокатска кариера.

Нашето юридическо училище също има учебни програми по гражданско и общо право, което позволява на нашите студенти да се подготвят за практика на местно, национално и глобално ниво. Нашата учебна програма е предназначена да предостави на студентите уникална сравнителна перспектива от първия семестър. Ние също така признаваме, че всеки студент има уникален стил на обучение, така че предоставяме индивидуално внимание и подкрепа, като се започне с малките секции в първия курс по Адвокатство и продължи с нашите обширни академични програми за подкрепа и подготовка на адвокатска колегия.

Преподавателите на Лойола са национално и международно известни със своите стипендии, но са еднакво (ако не и повече) ангажирани с преподаването си. В съответствие с йезуитската традиция, нашият факултет е посветен на образованието на цялата личност, което означава да познаваме всеки един от нашите студенти извън класната стая. Разхождайки се ежедневно по залите, виждам как нашите преподаватели се срещат със студенти, за да обсъдят документи или изпити, обядват в нашия студентски център и практикуват с членове на нашите национално класирани екипи за застъпничество за спорове и съдебни процеси.

В Loyola се гордеем с разнообразието и колегиалността на нашето студентско тяло. С нашите програми на пълен работен ден, непълно работно време и вечерни програми, ние правим юридическото училище достъпно за работещи професионалисти, родители и други, чиито графици изискват гъвкавост. Нашите студентски организации създават възможности за студентите да преследват своите професионални интереси, да работят в мрежа и да обслужват общността на Ню Орлиънс и да изграждат взаимоотношения помежду си. Нашата мрежа от възпитаници е силна и отдадена един на друг, на юридическия факултет и на всяко поколение възпитаници на Лойола.

И разбира се, ние се намираме в един от най-невероятните градове не само в Съединените щати, но и в света.

Нашата мисия

През 1914 г. Loyola University New Orleans College of Law отваря врати и оттогава отваря умовете на бъдещите професионалисти по право. В йезуитската традиция на академична строгост, стремеж към справедливост и служене на другите, Колежът по право има за мисия да образова бъдещите членове на адвокатурата да бъдат квалифицирани адвокати и чувствителни юридически съветници, отдадени на етичните норми в преследване на достойнство за всички. Колежът по право предлага учебни програми както по гражданско право, така и по общо право, дневни и задочни вечерни програми, както и три съвместни програми за обучение. Критично и аналитично мислене, етика и професионализъм, както и ангажиментът да служим на общността на 21-ви век се насърчават и насърчават. Факултетът по право на колежа е общност от учени, ангажирани с академични постижения в преподаването и стипендията, както и в службата на другите.

Животът в Ню Орлиънс

Ню Орлиънс е оживен град сам по себе си и неговата правна общност е също толкова активна. Редица регионални и национални фирми имат офиси в Ню Орлиънс, както и много големи, средни и бутикови адвокатски кантори, базирани в Луизиана.

Колежът по право предлага много различни области на фокус, за да обслужва разнообразно население от корпорации, предприемачи, екологични интереси, артисти, местни и федерални правителствени агенции, военни нужди, международни интереси, семейства и общността като цяло.

Основен център за федералните и щатските съдебни системи, Ню Орлиънс, е идеалното място за създаване на връзки и стартиране на вашата правна кариера. Има много възможности да се учите от практикуващи адвокати, докато обслужвате местната общност. Включете се в местните съдилища и придобийте опит в реалния свят. Диплома по право на Лойола е път към несравними постижения. Ню Орлиънс, със своите традиции и вълнуващ пейзаж, служи като идеален фон за учене и работа за справедливост.

Популярни дестинации

 • Музей на Втората световна война
 • Музей на изкуствата в Ню Орлиънс
 • Природен институт Audubon
 • Градски парк в Ню Орлиънс
 • Френски квартал
 • Magazine Street
 • Зала за съхранение
 • Авеню Сейнт Чарлз и трамвай
 • Параход Natchez
 • Светът на Марди Гра

Фестивали

В Ню Орлиънс можете да намерите и присъствате на фестивал почти всеки уикенд от годината. Няма недостиг и на теми за празнуване, като темата на фестивалите варира от комфортна храна (NOLA Mac N' Cheese Fest) до мащабни музикални събития като Voodoo Music + Arts Experience. Подборката от фестивали, организирани в Ню Орлиънс, е сред най-добрите в нацията и привлича както емблематични национални изпълнители, така и странни местни изпълнители. На фестивала за джаз и наследство в Ню Орлиънс, фестивала French Quarter и други фестивали ще намерите по нещо за всеки вкус.

Разбира се, не можем да забравим Марди Гра. За няколко седмици крюес превръщат целия град в гигантско парти. Това е сезон, пълен с радостен декаданс и цветни костюми.

Храна

Ню Орлиънс е най-добрият кулинарен котел за топене на нацията! Повече от 1000 ресторанта обхващат района на Големия Ню Орлиънс. Множество известни готвачи, базирани в Ню Орлиънс, като Сюзън Спайсър, Доналд Линк и Арън Сачес, изграждат кулинарната индустрия. Независимо дали търсите креолски и каджунски специалитети, традиционна южна домашна кухня, авангардни гастрономически изкушения, ястия в европейски стил или най-пресните морски дарове на юг, със сигурност ще ги намерите в Big Easy.

музика

Ню Орлиънс има дълга и забележителна музикална история. Въпреки че Ню Орлиънс отдавна се смята за американския епицентър на джаз и блус музиката, градът разполага с повече от 80 места за музика на живо, които са домакини на фолк, каджун, фънк, рок и R&B музика. Съвременни музиканти и групи като Big Freedia, Lil Wayne и Revivalists пренасят музикалното наследство на града в бъдещето.

Разходете се на лунна разходка по Бърбън Стрийт или Френчмен Стрийт и всяка вечер ще чуете музика на живо, която се излива от почти всеки клуб. Може просто да откриете любимия си нов изпълнител.

спортен

В никой друг град спортните фенове не са по-страстни. Crescent City е дом на футболния отбор на Saints NFL, баскетболния отбор на Pelicans NBA, отбора по ръгби Gold, отбора на Jesters National Premier League Soccer и Big Easy Rollergirls.

Освен това Ню Орлиънс е пълен с възможности за участие на хора. Езерото Пончартрейн е популярно място за риболов и ветроходство. Разположението на града е идеално за джогъри и колоездачи. За по-приключенски спортист DEFY New Orleans, New Orleans Boulder Lounge и Fly Circus Space предлагат вълнуващи предизвикателства.

Музеи

Историята е вплетена в тъканта на Ню Орлиънс. Независимо дали се разхождате по Сейнт Чарлз авеню или разглеждате френския квартал, безброй моменти, обекти и фигури просто чакат да бъдат преоткрити. Тук миналото вдъхновява и насочва бъдещето на нашия град. Развийте по-добро разбиране на местната и националната история и я оставете да предизвика нови идеи във вашето юридическо пътешествие.

Ню Орлиънс е дом на редица първокласни музеи, включително Националният музей на Втората световна война, Музеят на изкуствата в Ню Орлиънс, Музеят на южното изкуство Огдън, Центърът за съвременно изкуство в Ню Орлиънс и Кабилдо.

Препоръки на учениците

Местоположения

 • New Orleans

  526 Pine Street, , 70118, New Orleans

  Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси