Keystone logo
Manor College

Manor College

Manor College

Представление

Manor College е частна, асоциирана и бакалавърска институция за отпускане, призната със своите академични постижения и персонализиран подход, за да гарантира, че всеки от нашите студенти е готов да превъзхожда в избраните от тях области.

Разположен точно до Филаделфия в кампус от 20 акра в Дженкинтаун, Пенсилвания, Manor College предлага силно конкурентни програми за кариерно развитие. Ние сме католическа институция с корени в украинската американска общност и гордо наследство от посрещане на студенти от всички религии и произход.

През цялата ни история Manor College винаги е предоставял на нашите студенти набор от възможности, които да им помогнат да насочат собственото си обучение и личностно развитие. От традиционните преживявания в колеж до онлайн курсове или програми за сертифициране за кариера, ще намерите всички тук. Имаме дори програми за двойно записване за изключителни ученици, които все още са в гимназията.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Jenkintown

    Fox Chase Road,700, 19046, Jenkintown

    Въпроси