Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Представление

MDX Dubai е първият задграничен кампус на известния университет Middlesex, базиран в Лондон (Обединеното кралство). Кампусът отвори врати през 2005 г. и има над 5000 студенти, които учат от повече от 120 националности. Британски университет от световна класа с 5-звезден рейтинг от Dubai Knowledge and Human Development Authority, MDX Dubai е една от водещите институции, предлагащи качествено британско образование в ОАЕ.


Университетът има вълнуващ, разнообразен и мултикултурен кампус и се гордее с предоставянето на студентско изживяване с разлика. Университетът предлага над 70 основни, бакалавърски и следдипломни програми, включително: Счетоводство и финанси, Управление на бизнеса, Маркетинг, Компютърно инженерство, ИТ, Наука за данни, Роботика, Образование, Психология, Право, Цифрови медии, Филми, Творческо писане и журналистика, Мода Дизайн, графичен дизайн и много други.

Университетът Middlesex е глобален университет, ангажиран да отговори на нуждите и амбициите на разнообразен в културно и международно отношение кръг студенти, като предоставя предизвикателни академични програми, подкрепени от иновативни изследвания, стипендии и професионална практика. Middlesex University Dubai подготвя своите студенти да бъдат професионални, квалифицирани хора, пригодени за съвременния свят, отдадени на ученето през целия живот и способни да допринесат за общностите, в които живеят и работят.

Защо MDX Дубай?

 • Световно призната и акредитирана от индустрията качествена британска степен.
 • Широка гама от стипендии и стипендии за студенти, докторанти, международни и професионални студенти
 • Обучение в Обединеното кралство, ръководено от научни изследвания, предоставяно в модерни съоръжения
 • Кандидатствайте с прогнозираните си оценки, за да получите писмо с условна оферта за януари 2024 г
 • Процъфтяваща студентска общност с натоварен календар от спортни и културни клубове
 • Специална кариерна услуга, предоставяща персонализирано наставничество и подкрепа за намиране на работа и стажове
 • Луксозно, достъпно настаняване в близост до кампуса, с безплатен транспорт с автобус
 • Възможност за прехвърляне на кредити в чужбина през втората година на бакалавърското ви обучение

За повече информация посетете www.mdx.ac.ae


Освен че имат всички предимства, свързани с това, че са британски университет, студентите в университета в Дубай могат да се възползват от всички възможности, предоставяни от бързо развиващ се модерен град в сърцето на Близкия изток, докато изпитват разнообразните националности и култури, съставляващи населението на Дубай. Кампусът се намира в Дубай парк на знанието, като заема просторни класни стаи и учебни зони в четири сгради. Самият Дунавски парк за знания е създаден през 2003 г. за международни институции, които насърчават обучението. Следователно студентите от Middlesex University Dubai имат възможност да участват в много по-широка студентска общност.

Запитайте сегаОсвен че имат всички предимства, свързани с това, че са британски университет, студентите в университета в Дубай могат да се възползват от всички възможности, предоставяни от бързо развиващ се модерен град в сърцето на Близкия изток, докато изпитват разнообразните националности и култури, съставляващи населението на Дубай. Кампусът се намира в Дубай парк на знанието, като заема просторни класни стаи и учебни зони в четири сгради. Самият Дунавски парк за знания е създаден през 2003 г. за международни институции, които насърчават обучението. Следователно студентите от Middlesex University Dubai имат възможност да участват в много по-широка студентска общност.

Настаняване

Ние си партнирахме с The Myriad, за да осигурим на нашите студенти достъпно, луксозно настаняване за студенти.

The Myriad е чисто нова, модерна студентска общност за живот, разположена в Дубайския академичен град - само на 35 минути от университетския кампус. Студентите, които остават в The Myriad, могат да се потопят в една по-широка студентска общност, която насърчава хората от различни институции да се социализират и свързват в мрежа.

Открийте повече

Международни стипендии за обучение

Разберете дали отговаряте на условията

Middlesex University Dubai вярва, че всеки студент трябва да има възможност за достъп до образование от световна класа в Обединеното кралство, което го подготвя за бъдеще, пълно с успех. Пуснахме голямо разнообразие от стипендии и безвъзмездни средства към таксите за обучение, за да направим качествената британска диплома достъпна и достъпна през септември 2023 г. и гарантираме, че се грижим за личните обстоятелства на всеки студент в тези предизвикателни времена. Нашите международни стипендии за обучение се прилагат във всички програми и могат да се комбинират с набор от други стипендии (в зависимост от наличността).

Ако искате да разберете за какви стипендии и безвъзмездни средства отговаряте на условията, моля, свържете се с вашия представител в страната, който ще може да ви помогне.

Представители на държави и региони

Индия:

Khushboo Baghel - [email protected]

Великобритания и Европа:
Джейми Бранън - href="[email protected]

Африка:
Принц Асиеду - [email protected]
Милост Манасия - [email protected]
Абдула Андерсън - [email protected]

Пакистан:
Ануша Сами - [email protected]

GCC:

Мухамед Ризван - [email protected]
Лиана Д'Соуза - [email protected]

Шри Ланка:
Еранда Кулатунга - [email protected]

ОНД и Източна Европа:
Каролина Аманкулова - [email protected]

Латинска Америка:
Даниела Сантяго – [email protected]

Бразилия:
Шелиза Мамад - [email protected]

Далеч на изток:
Еранда Кулатунга - [email protected]

Останалата част от света:
Тристан Андерсън - [email protected]


или изпратете имейл на [email protected]

Виртуални дни на отворени врати

161146_VOD.jpg

Участвайте в нашите Виртуални дни на отворени врати, където можете да говорите с преподаватели и служители, за да научите повече за нашата широка гама от програми, изисквания за влизане, стипендии, режими на обучение и да усетите какво е да учиш на световна класа Великобритански университет в Дубай.

Регистрирайте се тук

Какво казват студентите по MDX

„Учих бакалавърска степен Honors International Tourism Management в Middlesex University Dubai . Процесът на кандидатстване беше улеснен от приятелския приемен отдел на университета, който веднага отговори на кандидатурата ми и ме обучаваше през целия процес. Като нигерийски студент избрах да уча в Дубай, защото това е град, изпълнен с невероятни възможности, а в университета имах шанса да се срещна с хора от много различни страни. Освен че създавам приятели от цял свят, моите преподаватели винаги са били приятелски настроени и подкрепящи. Преди да се присъединя към бакалавърската програма, изучавах програмата за международни фондации (IFP) в Middlesex University Dubai , която ме подготви за бакалавърско обучение.“

- Фатима Садик Сани, бакалавър по международен мениджмънт на туризма (клас от 2020 г.)

Прочетете още истории за успех на ученици

Социална медия

FB IG YT TWLIN TT

Местоположения

 • Dubai

  Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697, , Dubai

  Въпроси