Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Представление

Световен лидер в продължаващото юридическо образование

Osgoode Professional Development (OsgoodePD) е частта за обучение през целия живот на Osgoode Hall Law School. В продължение на почти три десетилетия нашата мисия остава последователна и ясна: ние предоставяме уникално широка гама от интердисциплинарно юридическо образование на висше ниво, предназначено за професионалисти. Ние се ангажираме да:

Интегриране на международно обучени адвокати в канадската юридическа професия

Ние признаваме, че международно образовани адвокати носят ценен опит и перспективи на канадската юридическа професия. Като част от нашата отговорност да подпомогнем диверсификацията на юридическата професия в Канада, ние предлагаме най-широката гама от програми навсякъде в Канада за международно обучени адвокати, без да прилагаме универсален подход за всички. Ние разбираме, че международно обучените юристи често имат подобни нужди и цели, но също така, че всеки отделен студент носи със себе си собствените си интереси и преживявания, които служат за обогатяване на програмите, от които стават част. Широчината на нашите предложения за курсове и нашата широка гама от студентски услуги са предназначени да помогнат на международните студенти да постигнат академичен и кариерен успех.

Технологии и иновации

OsgoodePD е известен в световен мащаб със своя ангажимент към непрекъснати иновации в образователните технологии и педагогика. Ние бяхме първата правна програма в Канада, която предлагаше дистанционно обучение, и работихме за непрекъснато подобряване на качеството, достъпността и гъвкавостта. Ние се стремим да бъдем в центъра на иновативния дизайн и предоставяне на професионално юридическо образование, което позволява разбиране, връзка и трансформация.

Да останем в челните редици на правните познания, експертиза и способности

Ние работим непрекъснато, за да подобрим и разширим нашите предложения за професионално развитие. Тъй като нуждите на глобалната общност от професионално развитие в юридическото образование се развиват, ние въвеждаме нови програми, курсове и начини на обучение, за да помогнем на студентите да постигнат целите си.

Нашите предложения

Ние работим непрекъснато, за да подобрим и разширим нашите предложения за професионално развитие. Тъй като нуждите на глобалната общност от професионално развитие в правното образование се развиват, ние въвеждаме нови програми и начини на обучение, за да ви помогнем да постигнете целите си за професионално развитие.

Професионално развитие

 • Кратки курсове, конференции и сертификати: Конференциите и кратките курсове на OsgoodePD представляват една от най-големите колекции от предложения за продължаващо юридическо образование (CLE) в Канада.
 • Професионални единични курсове за LLM: Нашите единични курсове за LLM предоставят на професионалистите, които все още не са готови да се ангажират с програма за LLM, гъвкав начин да изследват избраните от тях програми.
 • Вътрешни и персонализирани програми за организации: Имаме опит, ресурси и технология, за да проектираме персонализирана версия на съществуваща програма, сертификат или нова програма, която рентабилно постига целите ви за обучение.

Академични програми

 • Професионални магистърски програми LLM на непълно работно време: Проектирани на висше ниво и структурирани да отговарят на нуждите на работещия професионалист, можете да избирате измежду 15 специализации и широка гама от избираеми.
 • Професионални LLM на пълно работно време:Нашите професионални LLM на пълно работно време са предназначени за международно обучени юристи, които искат да учат или практикуват право в Канада.
 • Дипломни програми: Нашите дипломни програми предоставят задълбочен поглед върху специфични области на правото.
 • Research LLM:Редовна степен с интензивни научни изследвания, идеална за студенти, които искат да навлязат задълбочено в специфични области на обучение, и за тези, които обмислят да преминат към докторска степен.
 • Доцент доктор. по право: Редовна степен за напреднали, включваща обширно, интензивно проучване, подходящо за студенти, които се стремят към академична позиция.

Международно обучени адвокати

Ние предлагаме най-голям брой и най-широка гама от програми навсякъде в Канада за международно обучени адвокати и опитни професионалисти. Когато разработваме тези програми, ние се фокусираме върху специфичните нужди на международно обучени юристи. Ние предоставяме широк набор от студентски услуги, за да помогнем на чуждестранните студенти да постигнат академичен и кариерен успех.

 • Програмите за специализация по Canadian Common Law LLMна OsgoodePD на пълен работен ден, International Business Law LLM, General Law LLMи Taxation Law LLM са проектирани специално с мисъл за международно обучен адвокат.
 • Osgoode е единственото канадско юридическо училище, което предлага подготвителен курс на Националния комитет по акредитация (NCA) за международно обучени юристи.

Характеристики на кампуса

  Местоположения

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Въпроси