Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Представление

Световен лидер в продължаващото юридическо образование

Osgoode Professional Development (OsgoodePD) е звеното за учене през целия живот на Osgoode Hall Law School. В продължение на почти три десетилетия нашата мисия остава последователна и ясна: ние предоставяме уникално широк спектър от интердисциплинарно юридическо образование на ниво магистър, предназначено за професионалисти. Ние се ангажираме да:

Интегриране на международно обучени адвокати в канадската юридическа професия

Ние признаваме, че международно образовани адвокати носят ценен опит и перспективи на канадската юридическа професия. Като част от нашата отговорност да подпомогнем диверсификацията на юридическата професия в Канада, ние предлагаме най-широката гама от програми навсякъде в Канада за международно обучени адвокати, без да прилагаме универсален подход за всички. Ние разбираме, че международно обучените юристи често имат подобни нужди и цели, но също така, че всеки отделен студент носи със себе си своите собствени интереси и преживявания, които служат за обогатяване на програмите, от които стават част. Широчината на нашите предложения за курсове и нашата широка гама от студентски услуги са предназначени да помогнат на международните студенти да постигнат академичен и кариерен успех.

Технологии и иновации

OsgoodePD е известен в световен мащаб със своя ангажимент към непрекъснати иновации в образователните технологии и педагогика. Ние бяхме първата правна програма в Канада, която предлагаше дистанционно обучение, и работихме за непрекъснато подобряване на качеството, достъпността и гъвкавостта. Стремим се да бъдем в центъра на иновативния дизайн и предоставяне на професионално юридическо образование, което позволява разбиране, връзка и трансформация.

Да останем в челните редици на правните познания, експертиза и способности

Ние работим непрекъснато, за да подобрим и разширим нашите предложения за професионално развитие. Тъй като нуждите на глобалната общност от професионално развитие в юридическото образование се развиват, ние въвеждаме нови програми, курсове и начини на обучение, за да помогнем на студентите да постигнат целите си.

Нашите предложения

Ние работим непрекъснато, за да подобрим и разширим нашите предложения за професионално развитие. Тъй като нуждите на глобалната общност от професионално развитие в правното образование се развиват, ние въвеждаме нови програми и начини на обучение, за да ви помогнем да постигнете целите си за професионално развитие.

Професионално развитие

Академични програми

Международно обучени адвокати

Ние предлагаме най-голям брой и най-широка гама от програми навсякъде в Канада за международно обучени адвокати и опитни професионалисти. Когато разработваме тези програми, ние се фокусираме върху специфичните нужди на международно обучени юристи. Ние предоставяме широк набор от студентски услуги, за да помогнем на чуждестранните студенти да постигнат академичен и кариерен успех.

Характеристики на кампуса

Две удобни локации

OsgoodePD предлага програми на две места: Osgoode Hall Law School в Йоркския университет и нашето обновено учебно заведение в сърцето на центъра на Торонто. Нашите възможности за дистанционно обучение са несравними с най-новата технология и опитна и професионална потребителска поддръжка.

Център на Торонто

 • Намира се в сърцето на центъра на Торонто
 • Директен достъп от метростанция Dundas
 • Кратки курсове за професионално развитие, конференции и сертификати
 • Задочни професионални LLM

Keele Campus

 • Намира се в модерния кампус на Йоркския университет
 • Достъп от метростанция York University
 • Редовни професионални LLM програми
 • Програми за международно обучени адвокати

Студентски услуги

Като редовен професионален LLM студент ще се възползвате от широк набор от студентски услуги, предназначени да ви помогнат да постигнете вашите академични и кариерни цели.

Кариерно развитие: Ние разбираме, че нашите студенти на пълен работен ден често се интересуват от преход в кариерата след обучението си, така че поставяме значителен акцент върху предоставянето на набор от ресурси, събития и индивидуални консултации, за да помогнем на нашите студенти да посрещнат своите цели.

Академичен успех: Редовни професионални LLM студенти идват от цял свят и от много различни професионални среди. За да ви помогнем да постигнете академичен успех, ние предлагаме ресурси и консултации по цялата ви програма.

Студентски живот: Нашите студенти са в уникална позиция да участват в студентския живот в кампуса Keele на Йоркския университет и чрез групите и събитията на Osgoode Hall Law School, както и в професионални юридически събития и работа в мрежа чрез центъра Osgoode Professional Development .

Пълната ни гама от услуги и повече подробности за всяка от тях можете да видите по-долу.

Академични услуги

 • Ориентация на програмата
 • Уводни курсове
 • Семинари и ресурси
 • Поверително академично и уелнес консултиране

Кариерна поддръжка

 • Обяви за работа
 • Ресурси/Ръководства
 • Семинари и събития
 • консултиране

Животът на кампуса

 • Студентски социални дейности
 • Osgoode & York U Допълнителна учебна програма
 • Събития за професионални мрежи

Всички наши академични услуги и услуги за кариерно развитие са достъпни дистанционно, а часовете за консултации имат разнообразни графици, за да отговарят на нуждите на студентите на задочен ден.

  Местоположения

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Въпроси