Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Представление

Основан през 1970 г., Université Paris Pantheon-Assas е наследник на „La Sorbonne“, бившия Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris от 13-ти век. Университетът е национално и международно признат като водещият френски университет по право, ангажиран за осигуряване на най-високо ниво на съвършенство по отношение на всички области на правото.

Сингапур се превърна в една от най-проспериращите страни в света и се позиционира като финансов и високотехнологичен център на региона. Кампусът Assas International, Сингапур се хоства в INSEAD Asia в рамките на One-North, област, посветена на образованието, научните изследвания, иновациите и бизнес индустриите.

Дума на декана

„Добре дошли в Assas International, кампуса в Сингапур, чиято цел е да популяризира най-добрите практики в областта на международното бизнес право. Нашият LL.M. програмата се преподава от професори от Université Paris-Panthéon-Assas, които публикуват и преподават в авангардни области, и от опитни адвокати и практици, идващи от най-добрите международни правни кантори и компании в Азия.

Нашият LL.M. по този начин кандидатите придобиват задълбочено разбиране на някои от най-известните и бързо променящи се области на правото, с приноса на професори, идващи от системите на гражданското и общото право. Нашите студенти могат да се възползват от широкообхватна учебна програма, която включва международно право, международни договори, интелектуална собственост, международен арбитраж, международна търговия, международни финанси, екологично право, данъчно право и други области.

И накрая, Assas International, Сингапурски кампус, предлага програми за ръководители през цялата година, стандартни или по заявка, за да допринесе за подобряването на най-добрите практики на адвокатите и вътрешните съветници, както и летни курсове.“

Предлагани програми

В Сингапур Assas International предлага 3 различни програми:

 • Дипломирани курсове, предоставени от университета Paris-Panthéon-Assas, като LL.M. по международно бизнес право.
 • Изпълнителните програми, отворени за професионалисти, могат да бъдат посещавани лично или дистанционно. Всички наши юридически курсове са акредитирани от Сингапурския институт за юридическо образование.
 • Лятно училище: състоящо се от няколко летни курса, провеждащи се през юли, отворени за студенти и професионалисти от бакалавърска и магистърска степен. Тези 2-седмични курсове позволяват на участници от цял свят да изследват съвременни теми от икономическа и правна гледна точка, докато изследват чудесата на Сингапур.

Характеристики на кампуса

Изключително изживяване в кампуса в Сингапур

Assas International School се хоства от кампус INSEAD Business School-Asia, разположен в центъра на знанието на Сингапур.

 • Амфитеатър: напълно оборудван за видеозапис на живо и дистанционно присъствие, нашият амфитеатър може да побере до 55 участници и е подходящ за лични, онлайн или хибридни класове.
 • Ресурсен център: Библиотеката на INSEAD Tanoto подкрепя студентите в техните изследователски и учебни дейности. Отворени 24 часа в денонощието, просторни работни помещения с високоскоростна мрежова връзка и оборудвани с високотехнологични компютри и услуги за печат в облак; 24-часова услуга за самозаемане на книги.
 • Ресторант: отваря на обяд и предлага различни ястия.
 • Фитнес център: оборудван с избрана гама от сърдечно-съдови и силови уреди за вашата тренировка, цена за влизане от 5 $ на посещение или 35 S$ на месец. Членството включва използването на цялото оборудване на фитнес центъра, участие в часовете по аеробика/упражнения, оценка на фитнес теста и безплатно използване на шкафче и кърпи. Работно време: от 5.30 до 23.00 часа в делнични дни; и от 8.00 до 18.00 часа през почивните дни.
 • Печатница: за работа с пощата и заданията за печат, които може да са ви необходими. Файловете могат да се изпращат чрез памет.
 • Интернет и телефонни връзки: безплатен Wi-Fi достъп в кампуса.

  Местоположения

  • Singapore

   Ayer Rajah Avenue, 1, 138676, Singapore

  Въпроси