Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus LL.M. Международно търговско право
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

LL.M. Международно търговско право

Singapore, Сингапур

9 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

15 Sep 2024*

Oct 2024

EUR 19 500 **

Дистанционно обучение, На територията на колежа

* 9-месечна програма

** Студенти по френски адвокат: 15 000 евро

Представление

Нашият LL.M. Програмата се занимава главно с практически казуси и някои ключови теми с мултидисциплинарен подход. Той подготвя студенти и професионалисти за операции като големи придобивания или пазарни транзакции, трансгранични сливания, сложно финансиране, преструктуриране, LBO, финансов инженеринг и индустриални проекти.

Това са сложни операции, предлагащи трудности, които често водят до новаторско търсене на решения. Използвани като образователен материал, те позволяват на практикуващите юристи да изучават и анализират правните, финансовите или счетоводните въпроси, които предоставят. По този начин договорите, гаранциите, финансирането и международните търговски съдебни спорове, наред с други основни теми, се изучават от различни ъгли.

Ползи от правенето на LL.M. на непълен работен ден в Сингапур

Нашият LL.M. програмата осигурява задълбочено разбиране на някои от най-важните и бързо променящи се области на международното право, както и нюансирано разбиране на европейската правна система и култура. Програмата е предназначена да обхваща както подходите на гражданското право, така и на обичайното право за всеки модул. Освен това, ние се гордеем с насърчаването на сериозна, приятелска и енергична атмосфера, която насърчава положително обучение.

Основни акценти на програмата:

 • Международно известен
  Най-доброто юридическо училище във Франция, LL.M. преподава на английски език.
 • Отворен за всички професионални профили
  Тази програма не е само за практикуващи юристи.
 • Програма на изпълнително ниво
  Изисква се минимум бакалавърска степен + трудов стаж.
 • Международна експертиза
  Преподава се от преподаватели от университета Paris-Panthéon-Assas и международни експерти.

Партньорство с Paris Bar School (EFB).

LL.M. програмата предоставя възможност на студентите от Paris Bar School (EFB) да изпълнят своя „Projet Pédagogique Individuel” (PPI) в чужбина, при оптимални условия. Курсът на обучение е организиран между януари и юни, което позволява на студентите от EFB да завършат магистърската си степен, дисертация и PPI само за шест месеца. Като част от програмата от студентите на EFB ще се изисква да напишат дисертация под ръководството на един от преподавателите, отговарящи за семинарите.

 • Потенциалните студенти на EFB имат право да кандидатстват за тази програма LLM-PPI, преди да получат окончателните резултати от изпита CRFPA.
 • Само онлайн кандидатстване – вижте подробности и срокове за кандидатстване.

Студенти от други бар училища (други EDA, включително HEDAC) също имат право да кандидатстват при същите условия като студентите от EFB.

Идеални студенти

Учебен план

Кариерни възможности

Приемане

Такса за обучение по програмата

съоръжения

За училището

Въпроси