Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Характеристики на кампуса

Съоръжения Напълно реновираната историческа къща на Dickinson Law в Карлайл, Пенсилвания, е проектирана умишлено, за да продължи ангажимента на Юридическия факултет към общността. Това сертифицирано по LEED съоръжение разполага с най-съвременни класни стаи и зали за семинари; характерна съдебна зала с обсерватория с 200 места; зала за законодателни изслушвания; триетажната юридическа библиотека на H. Laddie Montague, Jr.; групови занимални; Ридж Комънс; вътрешен двор; и кафене. Всички класни стаи са оборудвани със сложна аудиовизуална технология, която позволява на студенти и преподаватели да комуникират в реално време с колеги и професионалисти по целия свят.

  Приемане

  LL.M. програмата в Penn State Dickinson Law е силно селективна с ограничен брой квалифицирани студенти, приемани всяка година. За да бъдат разгледани за прием, кандидатите трябва да са завършили или да са в процес на завършване на първа професионална степен по право. Това обикновено е JD от одобрено от ABA юридическо училище в САЩ или еквивалент на JD от международно юридическо училище. Успешните кандидати често са лицензирани да практикуват адвокат и имат значителен професионален опит в правната практика.

  Dickinson Law поддържа холистичен подход към допускането. Успешните кандидати ще са предоставили ясна и убедителна обосновка за следване на LL.M. степен и по-специално в Penn State Dickinson Law . Важно е кандидатите да имат добре дефинирани планове за кариера и да демонстрират важността на придобиването на LL.M. степен в реализацията на тези планове.

  За прием в LL.M. програма, кандидатите трябва да подадат заявление чрез Съвета за прием на юридически факултет (LSAC). Dickinson Law не определя никакви такси за кандидатстване.

  Докато повечето студенти се стремят да се запишат през есенния семестър (август), LL.M. студентите също имат възможност да започнат LL.M. програма през пролетния семестър (януари).

  Визови изисквания

  След като бъдат записани, чуждестранните студенти ще получат известие от iStart, системата за управление на имиграцията на Penn State за консултации на международни студенти и учени. Всеки студент ще получи съобщение от отдела за прием преди пристигане, което ще обясни какво е необходимо относно спазването на имиграционните изисквания. След като студентът е подал необходимата документация в iStart, I-20 (приемайки тип F-виза) ще бъде изпратен в рамките на 2-4 седмици. I-20 е „Сертификат за допустимост за статут на неимигрантски студент“, който позволява на студентите да кандидатстват за неимигрантска виза в най-близкото посолство или консулство на САЩ. Студентите с други типове визи, включително визи J-1, ще изискват различна документация, но самата визова процедура като цяло е същата.

  Международните студенти се подкрепят от Службата за международни студенти и учени в Penn State Global за всички имиграционни въпроси.

  Стипендии и финансиране

  Penn State Dickinson Law се ангажира да предостави на всеки студент достъп до юридическо образование от световна класа. Всички LL.M. кандидатите автоматично се разглеждат за стипендии въз основа на заслуги в момента на приемане.

  За разбивка на разходите, включително обучение, такси, книги и издръжка, щракнете върху връзката по-долу. За да намалят разходите за живот, повечето студенти създават личен бюджет, избират да живеят със съквартирант, да пазаруват в магазини за храна с намалени цени, да ходят пеша или да карат велосипед до кампуса, да носят храната си в кампуса и др. Penn State предлага студентски отстъпки за софтуер, компютри, дрехи и много други.

  Месечен LL.M. информационна сесия

  Местоположения

  • Carlisle

   150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

  Въпроси