Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Представление

Един от най-изтъкнатите изследователски университети в света, Държавният университет на Пенсилвания съчетава силата на традиционните академични среди с далновиден, ориентиран към бъдещето подход към интердисциплинарните изследвания и интернационализацията. Постоянно класиран в топ един процент от университетите в света, Penn State е един от най-големите и уважавани университети в Съединените щати.

Смятан сред най-добрите юридически училища в нацията, Penn State Dickinson Law е най-старият юридически факултет, акредитиран от ABA в Пенсилвания и един от най-старите в Съединените щати. За повече от 185 години Dickinson Law създаде едни от най-добрите адвокати, съдии, правителствени и корпоративни лидери и правни учени в света.

През богатата си 40-годишна история магистърската програма по право (LL.M.) в Dickinson Law е приветствала правни професионалисти от цял свят, които са дошли, за да напреднат в своята юридическа кариера чрез директен достъп до първокласни съдии и юридически учени, професионална специализация в специфични области или право и иновативни изследвания и стипендии.

LL.M. Програмата е предназначена както за местни, така и за международно обучени правни професионалисти, търсещи специализирани знания и задълбочено обучение в определени области на правото. По време на тази гъвкава едногодишна програма студентите могат да се запишат в голямо разнообразие от курсове, които позволяват концентрация в определени аспекти на правото или свързани с правото теми. Студентите могат да следват специфични учебни програми или сертификати.

Защо Penn State Dickinson Law ?

Изборът на правилната институция е важно решение. Ето някои от многото причини, поради които LL.M. студентите избират Penn State Dickinson Law :

  • Нашият кампус. Dickinson Law предлага LL.M. студентите идеална среда с достъп до ресурси от световна класа и завършени преподаватели. Нашият исторически кампус предлага най-модерно съоръжение и модерна научноизследователска библиотека, предлагаща ресурси, свързани със законодателството, и широка гама от услуги, които подпомагат развитието на правната наука.
  • Нашият обхват . Penn State се гордее с оживена университетска общност с 24 кампуса, разположени в Британската общност на Пенсилвания и глобална мрежа от възпитаници от над 700 000 възпитаници, която едновременно подготвя студентите за работа в глобалната икономика и осигурява връзка с Penn State почти навсякъде по света.
  • Нашият факултет. LL.M. студентите учат от отличителен и посветен редовен факултет, допълнен от допълнителен факултет от практикуващи адвокати и съдии. Нашите професори са прекарали години в практикуване на право и се ангажират на национално и международно ниво чрез практика, изследвания и стипендии.
  • Нашата учебна програма. Penn State Dickinson Law предлага гъвкава едногодишна LL.M. програма, която може да започне през есента (август) или пролетта (януари). Учейки заедно с JD студенти, LL.M. студентите могат да се запишат в голямо разнообразие от курсове, които позволяват концентрация в определени видове право или свързани с правото теми. Учебната програма на Dickinson Law предоставя цялата курсова работа, необходима за явяване на адвокатския изпит в Ню Йорк.
  • Нашето местоположение.Кампусът на Dickinson Law се намира в Карлайл, който е стратегически разположен близо до Харисбърг - столицата на Британската общност на Пенсилвания - и нейните съдебни, законодателни и изпълнителни служби. Филаделфия, Вашингтон, Балтимор и Ню Йорк са лесно достъпни с кола или влак. Карлайл непрекъснато се нарежда като един от най-подходящите за живеене малки градове в САЩ, отчасти поради разнообразието от хора и институции, удобства и набор от обществени дейности. Разходите за живот постоянно са под средните за САЩ, което го прави достъпен и рентабилен вариант за посещаване на юридическо училище. Като цяло всичко, от което се нуждаете, е на лесно разстояние пеша или с велосипед. Повечето LL.M. студентите намират жилища на разумни цени близо до кампуса.

Визови изисквания

Местоположения

  • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Въпроси