Keystone logo
Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Представление

Законът на Pepperdine Caruso предоставя превъзходно юридическо образование на красиво място на Тихия океан близо до Лос Анджелис, Калифорния. В допълнение към нашите образователни програми, ние предлагаме учене чрез опит, наставничество и продължаващо образование, за да подготвим практикуващите да дадат най-доброто от себе си в работата си и в света.

Подкрепяща общност

Студентите се събират от цял свят и САЩ и намират общност, белязана от чувство за насърчение и подкрепа, като в същото време изпитват строго образование с практическо обучение в реалния живот. В

Институт "Струс" за разрешаване на спорове

Тъй като медиацията, арбитражът и преговорите продължават да набират популярност в съдебните спорове и международните дела, Институтът за разрешаване на спорове на Pepperdine Straus постоянно се нарежда като водеща програма от US News и World Report .

LLM и магистър по разрешаване на спорове

Програмите на Pepperdine LLM и Master of Dispute Resolution (MDR) привличат студенти от цял свят. Студентите варират от наскоро завършили до опитни адвокати и съдии, които са посещавали или са пътували за програмата от Китай, Корея, Русия, Гърция, Молдова, Испания, Пакистан, Йордания, Обединеното кралство, Германия, Швеция и др.

Пеперидин е привлякъл учени от престижни организации като Фулбрайт, Муски, Организация на американските държави и Ротари фондация.

Инвестиция в стойност

Предлага се кариерно консултиране и вие се запознавате с международна мрежа от възпитаници. Нашите студенти продължават да стават лидери в своите общности по целия свят, разрешавайки спорове, насърчавайки практиката на правото и създавайки положителна промяна.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Los Angeles

    Los Angeles, Съединени Американски Щати

    Въпроси