University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw) Магистър на законите (llm) за чуждестранни обучени адвокати
University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw)

Магистър на законите (llm) за чуждестранни обучени адвокати

0 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

* - редовно обучение за учебната година 2017-18

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Университетът в Питсбърг, намиращ се в оживения квартал на Оутланд в Питсбърг, завършва магистърска степен по право (LLM), завършващ с чуждестранно право, с критично обучение в правната традиция на обичайното право и американската правна система.

Програмата LLM на Pitt Law предоставя на адвокатите, които са завършили юридическата си степен извън Съединените щати, възможност да изучават правната традиция на обичайното право и американската правна система в Съединените щати.

Структура

Учениците трябва да завършат минимум 24 кредита за завършване. Програмата завършва в една академична година от август до май. Допускането на непълно работно време се разглежда за всеки отделен случай. Академичният директор на CILE, изпълнителният директор и администраторът на програмата поемат активна роля в личното консултиране на всеки студент по LLM относно избора му на курсове, като ви помага да планирате курс на обучение, който е уникално съобразен с вашите лични нужди.

Задължителни курсове

  • Въведение в американското право (3 кредити)
  • Американски правен анализ и писане (2 кредита всеки семестър, 2 семестъра задължително)
  • LLM колоквиум (1 кредит)

Electives

За избираеми, изберете от широк кръг от курсове, предлагани на Pitt Law JD студенти. Изискване за писане - Изберете едно от следните неща:

  • Независимо изследване (2 кредити)
  • Семинарни курсове (всеки семестър обикновено се предлагат 3 кредита - различни курсове)

Personalized подкрепа

С относително малък клас (средно между 15 и 25 LLM студенти всяка година), ние предоставяме на всеки студент индивидуални съвети, напътствия и подкрепа.

Пълна интеграция със студентския орган на JD

Освен две задължителни часове по LLM, вие ще поемете всички ваши курсове в същите класове и семинари, както нашите студенти от САЩ JD.

Инструкция от световна класа

Нашият факултет е близка общност от завършени и енергични учени, които са в челните редици на вътрешните и международните правни изследвания и стипендии.

Конкурси за мотиви

Изпробвайте нашия търговски търговски арбитражен екип, който през март 2016 г. е спечелил отбори от LLM от САЩ, включително американците Джорджтаун и Пен, за да спечели Международния търговски арбитраж LLM във Вашингтон.

Възможности Стажове

CILE работи с студенти от LLM, които желаят да останат в Питсбърг през лятото след дипломирането си и стажант в адвокатска кантора или друга организация. Работим с всеки студент, за да му помогнем да намери доставчик на стаж, който най-добре отговаря на неговата област на интерес.

Дейности извън класната стая

Дейностите за всеки клас студенти по LLM включват:

  • Едно пътуване за ориентация през седмицата до известната къща Флайнгъруотър на Франк Лойд Райт в съседните Лаурейски планини.
  • Рецепции в "Пит закон" и във факултетни домове.
  • Традиционна вечеря на благодарността на факултета или на члена на персонала.
  • Многодневна екскурзия до Вашингтон, за да посети Върховния съд, Белия дом и други исторически обекти.

За училището

Въпроси

Подобни курсове