Keystone logo
Queen's University Belfast LLB право (специалност) с политика
Queen's University Belfast

LLB право (специалност) с политика

Belfast, Великобритания

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18 800 / per year *

На територията на колежа

* международна такса

Представление

Като съвместна програма за отличие, Право с политика предлага на студентите възможност да учат за квалифицирана юридическа степен, като същевременно се занимават с изследвания в области като конфликти, сътрудничество, власт и вземане на решения, като резултатът е много нюансирана опция за степен. Тясната връзка с регионалната политическа инфраструктура в Северна Ирландия създава уникална среда за студентите да се ангажират и да реагират на политическите, както и правните развития на местно, регионално, национално и международно ниво.

Право (специалност) с акценти в степента по политика

Законът в QUB е класиран на 7 място във Великобритания в Пълното университетско ръководство 2019 Законът е класиран на 8 място във Великобритания за перспективи за кариера в Guardian University Guide 2019

Глобални възможности

  • Има възможности за обучение или работа в чужбина, подкрепени от схеми като Study USA. Това може значително да подобри пригодността за заетост на студентите и глобалните възможности, които се откриват пред тях.

Професионални акредитации

  • Степента предлага на студентите възможност да изучават модулите, необходими за академичния етап на юридическа квалификация. В допълнение, на студентите се предлага възможност да проучат своите интереси през последната година с предлаганите модули, които им позволяват да се специализират в определена област или просто да получат по-закръглена представа за това какво е „право“. Много от тези модули разглеждат закона и подобни на закона взаимодействия на местно, национално и международно ниво.

Промишлени връзки

  • Тези студенти, които се интересуват повече от политически ориентирани стажове, могат да се възползват от някои от възможностите в Министерството на правосъдието, Комисията по равенството, Службата на полицейския омбудсман, BBC Северна Ирландия и т.н.
  • Юридическото училище в Queen's има утвърдена традиция на редовни консултации с юридически професионални органи и водещи международни адвокатски кантори, което е много полезно за студентите.

Кариерно развитие

  • Миналите студенти са получили работа в организации като Съвета на ЕС, Европейската комисия, Европейския парламент, ООН (ООН), Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ), Съвета на Европа и Thomson Reuters.

Съоръжения от световна класа

  • Училището за £20 милиона в Queen's предлага на студентите достъп до съоръжения от световна класа като напълно интерактивна зала за Moot Court, студио за запис с един бутон и стая за благополучие.

Международно известни експерти

  • Студентите в Юридическото училище се обучават от водещи световни експерти в областта на правото, правата на човека, криминологията и социално-правните изследвания. Нашият персонал има тесни изследователски връзки с професиите, правителството и гражданското общество.

Студентски опит

  • Студентите могат да се присъединят към редица ръководени от учениците инициативи в училище, включително Юридическото общество, Дружеството за алтернативно разрешаване на спорове и Проектът за уличното право. Други инициативи включват списание „Queen's Student Law Journal“, „Адвокати без граници“, студентското списание „The Verdict“ и Mooting Society.

Кариерни възможности

Учебен план

Приемане

Такса за обучение по програмата

Стипендии и финансиране

Препоръки на учениците

За училището

Въпроси