Keystone logo
Queen's University Belfast LLB Закон
Queen's University Belfast

LLB Закон

Belfast, Великобритания

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18 800 / per year *

На територията на колежа

* международна такса

Представление

Правото разглежда взаимоотношенията, взаимодействията и транзакциите между лица, правителство и държава на местно, регионално, национално и международно ниво. С широк фокус и приложение, степента по право обхваща частното и публичното право наред с по-широки социално-правни перспективи. Ще изучавате ключови аспекти на правото и ще развиете широк спектър от преносими умения, подходящи за бъдещата ви кариерна траектория. Връзките ни с професиите, широката гама от допълнителни възможности в рамките на училището и развитието на много нюансиран набор от умения помагат за създаването на високо търсени завършили.

Акценти на степента по право

Правото в QUB е класирано на 18-о място в Обединеното кралство в Пълно университетско ръководство 2021. Правото е класирано на 5-то място в Обединеното кралство за перспективи за кариера в Times Good University Guide 2021.

Глобални възможности

  • Ще имате възможност да участвате в обмен в чужбина с партньорски университети в Европа, Северна Америка и Китай.
  • Има възможности за обучение или работа в чужбина, подкрепени от схеми като Erasmus и Study USA. Това може значително да подобри пригодността за заетост на студентите и глобалните възможности, отворени за тях.

Професионални акредитации

  • Степента предлага на студентите възможност да изучават модулите, необходими за академичния етап на правна квалификация. Освен това на студентите се предлага възможността да изследват интересите си през последната година с предлагани модули, които им позволяват да се специализират в определена област или просто да получат по-закръглено усещане за това какво е „право“. Много от тези модули разглеждат правото и подобни на закона взаимодействия на местно, национално и международно ниво.

Промишлени връзки

  • Студентите по право имат уникалната възможност да работят с лидери в индустрията чрез събития за търговско осведоменост и други упражнения за преговори, които предлагат поглед върху света на правната практика (и услуги), но също така осигуряват подобрен опит за развитие на умения.
  • Юридическият факултет в Queen's има утвърдена традиция на редовни консултации с юридически професионални организации и водещи международни юридически кантори, което е много полезно за студентите.

Кариерно развитие

  • Минали студенти са получавали стажове в организации като Съвета на ЕС, Европейската комисия, Европейския парламент, ООН (ООН), Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ), Съвета на Европа и Thomson Reuters.

Съоръжения от световна класа

  • Училището в Queen's за 20 милиона британски лири предлага на учениците достъп до съоръжения от световна класа като напълно интерактивна зала за Moot Court, звукозаписно студио с един бутон и стая за благополучие.

Международно признати експерти

  • Студентите в Юридическия факултет се обучават от водещи световни експерти в областта на правото, правата на човека, криминологията и социално-правните изследвания. Нашите служители имат тесни изследователски връзки с професиите, правителството и гражданското общество.

Студентски опит

  • Учениците могат да се присъединят към редица инициативи, водени от учениците в рамките на училището, включително Правното дружество, Обществото за алтернативно разрешаване на спорове, групата „Жените в правото“ и проекта Street Law. Други инициативи включват Global Skills Project, LawPod, Queen's Student Law Journal, Lawyers without Borders, студентското списание The Verdict и Mooting Society.

Кариерни възможности

Учебен план

Приемане

Такса за обучение по програмата

Стипендии и финансиране

Препоръки на учениците

съоръжения

За училището

Въпроси