San Joaquin College of Law

San Joaquin College of Law

San Joaquin College of Law

Представление

В San Joaquin College of Law Вашето лично израстване като адвокат е нашата основна цел. От курса ни за обучение преди записване до безбройните практически курсове, въплътени в учебната програма, ще видите какъв е вашият потенциален разцвет. Размерите на класовете са малки, средно 25 ученика на секция, предоставяйки ви несравнима възможност за взаимодействие с вашите преподаватели и съученици.

SJCL предлага солидно юридическо образование - такова, което не ограничава избора на кариера или живот поради зашеметяващ дълг. През 40-годишната си история над 84% от завършилите SJCL са издържали Калифорнийския адвокатски изпит. Но SJCL се стреми да образова студентите, за да могат да практикуват адвокат и да бъдат изключителни юристи - интелектуално, етично и лично - а не просто да преминат през съда.

Възможностите за практически опит са много. Студентите в New American Legal Clinic помагат на стотици законни имигранти годишно, като водят дела под надзор на професор от приема до разрешаването. Налични са стажове във федерални и щатски съдилища, окръжни прокуратури, административни агенции, правна помощ и частни фирми, както и възможностите за работа в чиновническите служби.

Юридическият факултет е опит и процес. Чрез него откривате, че сте способни на повече, отколкото някога сте мечтали. В долината Сан Хоакин има място и нужда от тези способности. Възможностите за заетост винаги са били налични в региона, дори когато са оскъдни в други области. Опитът ви в реалния живот в клиники, стажове и чиновнически служби по време на юридически факултет естествено се превръща в адвокатски позиции след присъединяването си към адвокатурата.

Местоположения

  • Clovis

    5th Street,901, 93612, Clovis

    Програми

    Въпроси