SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Представление

Оживен опит в обучението

Топло посрещане в Швейцарския колеж по управление на хотелиерството Lenk

SHML, регистрирана швейцарска фирма в кантон Берн, е първото Швейцарско училище за бутикови хотели, което е концептуализирано и разработено, за да подготви студентите за обещаваща гостоприемна кариера, базирана на оперативните философии на луксозните международни бутикови хотели и курорти. Тези бижута за гостоприемство могат да бъдат намерени навсякъде по света, вариращи от луксозни два апартамента до двеста плюс помещения за настаняване и са представени от такива известни компании като водещите хотели на света, малки луксозни хотели, Relais

За да осигури строги академични учебни планове и съдържание, нашият Колеж по хотелиерство и ресторантьорство сключи споразумение за успешно завършване с Университета в Глостършир за завършване на бакалавърската степен "бакалавър" в стратегическия мениджмънт на хотелиерството в университета в Челтнъм (Великобритания).

Нашият колеж SHML се намира в изключително безопасното Бернско Оперленд и работи в рамките на истински бутиков хотел, който е отворен за гости през зимния сезон. Помещенията предлагат идеална среда за стимулиране на операциите, каквито се случват в търговските операции на бутикови хотели в световен мащаб, включително изобразителното изкуство на производството и услугите за производство на храни и напитки, разделянето на помещения, процедурите за надзор и управление. SHML има за цел да запази живите доказани във времето основи на Swiss Hotel Operations, както и да се поддържа от швейцарската култура, която през последните две векове е придобила отличителни белези като уникални в света. Швейцарската култура предполага целостта, неутралността, единството, безпристрастността, уважението един към друг и индивидуалната отговорност към околната среда.

Нашите учебни програми не се различават от другите очертания на програмата, с изключение на това, че съдържанието и действителното им прехвърляне към студентите се разглеждат от професионални хотелиери, които през годините са придобили уменията да управляват и управляват едни от най-добрите хотели и курорти в света.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в нашия специален колеж по управление на гостоприемството.

Защо SHML

Какво означава училище за управление на бутикови хотели?

Бутиците ни представляват персонализирано обучение в малки класове. Студентите живеят, учат и практикуват в напълно оборудван хотел. Нашите преподаватели, които живеят в колежа, са достъпни почти 24 часа в денонощието; нашите програми са разработени от хотелиери за хотелиери и се предоставят от преподаватели с дългогодишен опит в международното управление на хотели.

Какви са нашите USP's

 • Високо взаимодействие с преподаватели в университета, които осигуряват пряко познание и работа в мрежа - "безплатни консултации" от преподаватели,

 • Висококачествен опит - Пропускателната способност на студентите е ниска, което позволява по-персонализирано обучение; Размерът на класа е малък;

 • Високо ниво на обслужване: време и способност да помагат на учениците да решат какво искат да направят, да подкрепят намирането на подходяща работа

 • Безопасна среда за студенти, те са добре следени

 • Обучение за международно гостоприемство;

 • Иновативно мислене, базирано на традиционния хотелски стил,

 • Програмата е адаптирана към изискванията на индустрията (тя е близо до бранша):

 • Ръчно обучение, подготовка на студентите за реалния живот в отрасъла (удари земята - учениците работят след дипломирането, за да предприемат следващата стъпка в кариерата):

 • Програма, базирана на променящите се нужди на индустрията чрез прозрения от съвета на съветниците, мрежата на директорите и опит на преподавателите;

 • Стажовете са предназначени за откриване на международни възможности за работа и академичен напредък (забележка: предвид ограниченията на швейцарския пазар, вторите стажове са международни и имат за цел да помогнат на студентите да си осигурят работа извън Швейцария)

 • (Capstone) проектът позволява на студентите да разработят бизнес план, който отразява техните интереси (семеен бизнес, действителни намерения за работа / идеи за стартиране);

Мисия

SHML ще преподава и съчетава в рамките на истинска бутикова гостоприемна среда традиционните фундаменти на швейцарските операции с най-съвременното ноу-хау за международно управление, излагайки всички студенти - по време на следването си и след завършването им - да насочват експозицията към професионалните хотелиери, за истинско и квалифицирано взаимодействие за успех. Професионалното бъдеще на всеки един от студентите представлява ядрото на мисията за управление на собствениците, факултета и персонала на SHML.

Желаем да създадем образователна атмосфера, която студентите ще обичат да ходят наоколо. Нашите програми са предназначени да дадат възможност на студентите да се справят с предизвикателствата и да поемат опит, който може да бъде нов за тях. В SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk непрекъснато се стремим да направим обучението забавно и динамично, така че всички наши ученици да могат да постигнат своите цели.

Нашите цели

Преминаване към следващото ниво

Стремим се да подобрим нашите ученици чрез образователни преживявания както във, така и извън класната стая. SHML - школа за управление на швейцарските хотели Ленк има за цел да създаде убежище, в което студентите се чувстват сигурни, че ще се справят със страховете си и ще изпълнят всичките си цели. Предлагаме разнообразни услуги, предназначени да помогнат на студентите да бъдат най-добрата версия на себе си, докато се забавляват по пътя.

Нашата философия

Ние уважаваме индивидуалните нужди на всички наши ученици и вярваме, че с правилното ръководство и посока всички те могат да успеят. Нашият образователен подход дава възможност на нашите ученици да поставят под въпрос конвенционалното мислене и да преследват своето академично разбиране с всеотдайност и оригиналност.

Повярвайте в подхранването, ръководенето и развиването на студентите, за да стоят високи, когато са изправени пред бъдещи професионални предизвикателства, както и в живота, основани на морални ценности и етични принципи, които носят на по-високо ниво обещанието и значението на успеха.

Нашите ценности

В SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk уважаваме нашите ученици и разбираме, че всеки от тях има индивидуални желания и нужди. Ние вярваме, че ученето може да бъде насърчено само от усещането за взаимно уважение, напътствие и посока и да направим всичко възможно, за да поддържаме тези ценности във всичко, което правим. Уникалният ни подход предоставя на нашите студенти подходящата система за подкрепа, която ще им помогне да ги направят по пътя към успеха.

Нашите стандарти

С дългогодишен опит като преподаватели, ние знаем точно какво е необходимо, за да се ангажират студентите. Уникалният учебен подход прави нашите студенти да се чувстват ценени, уважавани и оценявани. В SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk ние вярваме в насърчаването на творчески, съвместен и ангажиращ опит, за да помогнем на нашите ученици да достигнат пълния си потенциал и да им помогне да преследват своите мечти. Свържете се с нас, за да научите какво можем да направим за вас.

Местоположения

 • Rawilstrasse 23, 3775, Lenk im Simmental

Въпроси