Keystone logo
Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Представление

115513_SIBE_Verbundlogo_2019_schwarz_transparent.png

През юли 2013 г. Германската ректорска конференция регистрира 392 официално признати висши учебни заведения в Германия, от които 110 имат право да предоставят докторска степен. градуси. И докато по-голямата част от тези институции са публични, само 11 са частна собственост. Университетът Steinbeis е един от тези 11. (Hochschulrektorenkonferenz (HRK), Hochschulkompass 2013) Той е основан през 1998 г., повлиян от Европейския процес от Болоня и се разбира като доставчик на бакалавърска, магистърска и следдипломна квалификация за работещи професионалисти. И докато някои хора търсят достъпни степени, достъпни на непълно работно време, които възможно най-малко пречат на работния график и личните задължения, други са нетърпеливи да отделят повече време и усилия, за да се потопят по-дълбоко в предмета и да придобият по-известни степени , което оптимално води до тласък в кариерата, който оправдава по-високите цени.

В SUB тези различни групи се обслужват от различни училища. Училището по международен бизнес и предприемачество ( SIBE ) е висшето училище на факултета по лидерство и мениджмънт към SUB, провеждащо образователни програми за взискателни, амбициозни, подвижни работещи професионалисти, които желаят да получат възможност да допринесат по-добре за успеха на своите работодатели. или притежавате компании и да бъдете възнаградени чрез по-добри възможности за кариера и успех.

Кой дава акредитационния печат на магистърската програма SIBE

SIBE програми на SIBE редовно се преглеждат и оценяват от Фондацията за международна акредитация на бизнес администрация (FIBAA) при рутинната акредитация. FIBAA е европейска, международно ориентирана агенция за осигуряване на качество и развитие на качеството във висшето образование. Критериите и методите за оценяване, използвани от FIBAA за оценяване, сертифициране и акредитиране на курсове за обучение и образователни институции, са разработени от международни комисии. FIBAA поддържа глобална мрежа и работи в тясно сътрудничество с международни органи по въпроси като сравнимостта на стандартите за качество и процедурите за управление на качеството. SIBE се наблюдават и оценяват от 2003 г. от FIBAA. Курсовете няколко пъти надминават изискванията на FIBAA за магистърски програми. По темата „Осигуряване и развитие на качеството на университета“, FIBAA присъди знака „Отличен“. На 13 май 2015 г. за първи път се провеждат SIBE по общо управление и магистърска степен. по международен мениджмънт бяха наградени с премиум печат. Така SIBE са две от 3% магистърски програми с първокласна акредитация.

Местоположения

  • Herrenberg

    Kalkofenstr. 53

    Въпроси