Keystone logo
Southwestern Law School

Southwestern Law School

Southwestern Law School

Представление

Разнообразни, ангажирани, вдъхновяващи - това е Southwestern Law School - история на обществена услуга, новаторски учители, блестящи учени и проследяващи възпитаници. Подгответе се да постигнете успех чрез нашата иновативна учебна програма и възможностите за учене чрез опит. Жизненият кампус в средата на града осигурява идеалната обстановка за изучаване на правото, като поощрява акцента върху общността, разнообразието и обществените услуги.

Основана преди повече от 100 години, Югозападна е развила репутация за завършване на адвокати, които са добре закръглени, предприемчиви и са готови да успеят.

Югозападните студенти имат силно чувство за общност. Те идват от почти всяка държава, повече от дузина държави и представляват над 200 бакалавърски институции. В най-скорошните класове в класацията жените представляват 53%, докато малцинствата съставляват 49%, а студентите отчитат владеене на над 20 чужди езика. Средната възраст е 27 години, с диапазон от 21 до над 50. През последните години Southwestern има най-високото представителство на афро-американски студенти и второ най-високо от латино-испаноезичните студенти в калифорнийското юридическо училище. Студентската адвокатска асоциация спонсорира всепризнатата студентска програма за благоденствие и общуване с деца и ръководи над 50 студентски организации, включително юридически братства; малцинствени, културни, политически и религиозни групи; и общества, съсредоточени върху конкретни области на правото.

Вдъхновяваща академична среда

Southwestern създаде приветлив оазис, ориентиран към студентите в оживения център на Лос Анджелис и включва една от най-историческите архитектурни забележителности в града - емблематичната сграда на булевард Wilshire. Това изкуство-деко шедьовър е в сърцето на кампуса, който седи в средата на коридора за обществени услуги в Лос Анджелис. Студентите в Югозападен посвещават много повече от 20 000 часа всяка година, за да служат за добро обслужване в общността.

Продължаващо обучение

Югозападните 15 000 възпитаници са включили изтъкнати държавни служители - от членове на Конгреса до кметове и над 400 съдии - както и основатели на големи правни кантори и общи съвети на многонационални корпорации. Юридическото училище има силни връзки с юридическия, бизнеския и гражданския сектор, а неговият Институт по занимания и развлечения в Бидерман е тясно свързан с развлекателната индустрия в Холивуд и в международен план. Докато мнозинството от югозападните дипломирали се избират да практикуват в Калифорния, възпитаниците могат да бъдат намерени в почти всяка държава, две територии и повече от две дузини страни. Югозападните възпитаници са служили като членове на американския Сенат и Камарата на представителите, членове на Калифорнийския държавен сенат и събрание и председател на Асамблеята, държавен секретар на Калифорния, държавен касиер в Калифорния и окръжен прокурор в Лос Анджелис. Сред многобройните журналисти от Югозападна Европа са най-дългогодишната съдебна власт в историята на Върховния съд в Калифорния, първият афроамерикански кмет на Лос Анджелис, първият китайско-американски съдия по окръжните съдилища в континенталната част на САЩ, първата африканско-американска апелативна съдебна власт в нацията, първия съдия в латиница в Съединените щати и първият индиански съдия в Калифорния, сред многобройни други първенци.

Иновационно юридическо образование

Югозападната е единственото училище по право, което предлага четири ДД програми, които се различават както при планирането, така и при инструктажния подход. Югозападен е лидер в иновациите и експертните знания в областта на учебните програми, особено в областта на развлекателния и медиен закон, международното право, наказателното право и съдебното дело. Необходимата учебна програма е обогатена от приблизително 200 избираеми, 150 места за екстензиция, 6 клиники и 4 практики. Подобренията в горната част на отдела включват над 50 курса за професионални умения, курсове за обучение през януари, специални курсове, както и специални мини-срочни курсове, преподавани от международни правни експерти.

Southwestern също така учреди три- и четиригодишни програми по JD / MBA с дипломиран университет "Drucker" на университета "Клеърмонт". Програмите BA / JD 3 3 се предлагат в партньорство с Държавния университет в Калифорния, Northridge и Калифорнийския държавен университет, Dominguez Hills. Southwestern също предлага програми за LLM в индивидуализирани правни проучвания и развлекателни и медийни закони.

Югозападна е първото юридическо училище за създаване на център за развлечение и медийно право. Международно признатият Бидермански Забавления и медиен институт по право подпомага студентите да се подготвят за практикуване на закони в творческите индустрии като филми, телевизии и музика.

Правно училище за вашите условия

Нашите ученици са привлечени от красивия квартал на Югозападна в центъра на един космополитен град, в близост до съдилищата, коридора за обществени услуги и развлекателната индустрия. Те се чувстват като у дома в нашата приобщаваща общност и се насърчават от нашата достъпна способност. Те искат да следват по стъпките на нашите възпитаници, докато изработват персонализиран правен опит по закон. Гледайте видеоклипа, за да научите как осем от нашите студенти са избрали подходящото за тях правно училище.

Югозападната е юридическото училище в Лос Анджелис

Югозападната е юридическото училище в Лос Анджелис. От основаването ни преди повече от 100 години, до нашето местоположение в сърцето на коридора за обществени интереси на Лос Анджелис по булевард Уилшир в Кореатаун, до връзките ни с развлекателната индустрия и окръжния прокурор, Югозападен има дълбоки връзки с града на ангелите. Гледайте видеоклипа, за да видите бързи статистически данни за нашите възпитаници, нашите иновативни програми за обучение и учебни планове, нашите външни кораби и клиники и нашето разнообразие.

Местоположения

  • Los Angeles

    3050 Wilshire Boulevard, CA 90010, Los Angeles

Въпроси