© St Mary’s University Twickenham, London
St Mary’s University Twickenham, London

St Mary’s University Twickenham, London

St Mary’s University Twickenham, London

Представление

St Mary's има дълга и забележителна история и много модерна визия.

История и наследство

С първоначален прием от само шест студенти, St Mary's вече нарасна до около 6000 студенти и следдипломни студенти в четирите академични училища.

Създаден през 1850 г. и с дълбоко образователно наследство, St Mary's има силна репутация за преподаване и подход, насочен към учениците.

На 23 януари 2014 г. Университетският колеж Сейнт Мери, Туикенхам, беше удостоен с пълна университетска титла от Тайния съвет и стана Университет Сейнт Мери, Туикенъм.

Кампус

Сегашното имение на университета е на четири части. Основният кампус е на Waldegrave Road в Twickenham в рамките на Strawberry Hill House, жилищна зала се намира на Strawberry Hill Road 16, основните спортни игрища се намират в кампуса Teddington Lock в Broom Road, Teddington и новият Naylor Библиотека (също на Waldegrave Road), която отвори врати през есента на 2015 г.

Равенство, разнообразие и приобщаване

Университетът St Mary's е изцяло ангажиран със създаването на приобщаваща култура чрез насърчаване на равните възможности и зачитане на различията между своите студенти, служители и други заинтересовани страни.

Университетът има дълга традиция да разширява достъпа до образование за всички, като същевременно насърчава уважителна и толерантна среда, в която се празнуват всички произходи. Нашите амбиции за равенство, разнообразие и включване са в съответствие с нашата мисия, където всяко човешко същество е уникално и ценено.

Гордеем се, че нашият университет е богато разнообразна общност, където черпим от талантите на всички наши студенти и служители, за да създадем култура на взаимно уважение и признание, където прегръщаме и споделяме нови гледни точки. Тъй като вярваме в силата на образованието да трансформира живота. В St Mary's разбираме, че нашият постоянен успех зависи от приноса на всеки член на нашата общност и именно този колективен дух ни прави уникални.

От всички служители, студенти и посетители се очаква да действат в съответствие с целта на университета за равенство, разнообразие и приобщаване и в рамките на обхвата на политиката, като поемат отговорност за нейното успешно прилагане.

Света Мария като католически университет

Създаден през 1850 г. и с отличителна католическа идентичност, St Mary's е католически университет, който се стреми да развие цялостната личност и да даде възможност на нашата общност да окаже положително въздействие върху света. St Mary's има дълбоко наследство в образованието, основано от Комитета на католическите бедни училища, за да отговори на нуждата от учители да предоставят образование за нарастващия брой бедни деца католици. Нашият стил на преподаване и нашият подход към ученето, който набляга на ангажираността и участието на учениците, отразява идеята на Нюман за интердисциплинарно образование, добродетели и ценности и формирането на всеки индивид, обогатено от прозрения от католическата интелектуална традиция. Мощното чувство за общност, което характеризира St Mary's, е продукт на нашия етос и основните ценности, които го крепят.

Света Мария е отдадена на мисията на Католическата църква във висшето образование. Ние установихме върхови постижения в предоставянето в широк спектър от академични области, високо уважавани изследователски центрове и курсове, предоставяне на пасторални грижи, партньорства и обществена ангажираност.

Приемане

Местоположения

  • Twickenham

    St Mary's University Waldegrave Road Strawberry Hill Twickenham TW1 4SX, , Twickenham

Въпроси