Stafford

Stafford

Stafford

Представление

Stafford е създадена през 1993 г. в ОАЕ, като единственото намерение е да предостави помощ за обучение на дистанция на бизнес професионалистите в Близкия изток за постигане на качествени международно признати квалификации, които да ги бележат като сериозни мениджъри и да продължат своята кариера.

Започвайки със 7 студенти през 1993 г., след десетилетие по-късно ние участваме със средно 1000 студенти годишно с дистанционно обучение. Всички са сериозно настроени заети мениджъри, доказващи на света, че искат да успеят.

Stafford е изцяло съсредоточена върху подпомагането на специалисти на пълно работно време в бизнеса с качествена дистанционно обучение за ускоряване на тяхната кариера чрез независимо проучване.

Stafford работи в региона на Близкия Изток и Леван, предлагайки дистанционно обучение на MBA, докторанти, бакалаври, дипломи и др.

Гордеем се с ангажимента си към академичния и бизнес успех на нашите студенти, отличните ни отношения с нашите университети в Обединеното кралство, нашата почтеност и високото качество на нашия академичен и административен помощен персонал.

През годините наблюдавахме как много от нашите студенти се изкачват по корпоративната стълбица и достигат върха с добавените си знания чрез дистанционното обучение MBA и други курсове като докторантура и магистри. В резултат на дистанционното обучение MBA, студентите успешно откриват собствен бизнес или продължават да стават директори на мултинационални компании. Някои напълно промениха кариерните си пътеки и спечелиха удовлетворението от това, че знаят, че са в истинския си елемент след години в по-малко възнаграждаващ труд.

И сега с над 2000 завършили професионалисти като приятели, ние се стремим да пренесем мисията си за дистанционно обучение към следващото поколение студенти. Гордостта ни към нашите студенти се удвоява всеки път, когато посещаваме техните церемонии за дипломиране в самия университет.

Stafford-banner-partner-uk-universities" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/51/51687_51653_Stafford-banner-partner-uk-universities.jpg" alt="51653_Stafford-banner-partner-uk-universities" />

Местоположения

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

Въпроси