Keystone logo
Stetson University College of Law

Stetson University College of Law

Stetson University College of Law

Представление

Като първият закон училище във Флорида, Stetson е образован изключителен адвокати, съдии и обществени лидери за повече от един век. Stetson е топ-100 юридически факултет, класирана # 1 в процес застъпничество и # 3 в правната писмено от US News & World Report, и е напълно акредитиран от Американската асоциация и Асоциацията на Американския закон училища на.

Stetson University College от Закон е активна част от метрото района на Тампа Бей, с основната си кампус право в Gulfport / St. Петербург и сателитна център в Тампа. Училището на закона е част от Stetson университет, с колеж за изкуства и науки, Факултет по бизнес администрация, и музикално училище в Deland, и университетски сателитна център в аплодисменти.

Dean Кристофър Pietruszkiewicz води разнообразен екип от преподаватели, администратори и служители в съответствие с мисията и ценностите на Колежа по право и Stetson университет.

Stetson с един поглед

Класираха № 1 за проучване застъпничество и № 3 за правна писмено от US News & World Report Индивидуално внимание към нуждите на студентите Талантливи, достъпни преподаватели, които изпъкват в своите области Държавата на най-съвременните библиотека и класни стаи Седем съдебни зали JD сертификати за концентрация в застъпничество, бъз право, екологично право, международно право и социална справедливост Dual степен и на общите степени възможности: JD / адв. в застъпничество, JD / MBA, JD / MPH, JD / MIEL в Международен икономически закон, и JD / MEBL в Европейския бизнес право Магистър по право степени по застъпничество, старейшина право и международното право Един от няколко правни факултети в САЩ да споделят пространство с работещ съд, Флорида Второ Област апелативен съд Първият закон училище във Флорида, за да изиска про боно услуги от студенти и преподаватели Отлични за кариерно развитие и подготовка на бар услуги. Наскоро обявен за един от най-добрите LLM програми за възможности за кариера на Международния Юрист Magazine. Центрове за върхови постижения в застъпничество, старейшина закон, закон за висше образование и политика, както и международно право Начало на институти за биологичното разнообразие Закон, Карибите право, Правна Communication, и ветераните Закон Начало на четири научни списания: Stetson Закон за преглед, вестник за международно Стареене право и политика, вестник за международно право Wildlife и политика, и Stetson вестник Застъпничество и закона Honors програма за най-висок ранг студенти 45 студентски организации Национални и световен шампион отбори застъпничество Голямо разнообразие от клиниката и стажантски възможности Vibrant кампус живот с различни студентски организации, Interscholastic дейности и състезания Осем обучение в чужбина и шест програми валутни Main право кампус в Gulfport / St. Petersburg със сателитна център в близост до центъра на Тампа

7 причини, за да се вземат предвид Stetson закон:

Силата на нашите академични програми.

Stetson професор учи classWe сме горди да се класира # 1 за проучване застъпничество и # 3 за правна писмено от US News & World Report. Stetson също е лидер в областта на по-големия закон, биоразнообразието и околната среда, право, закон за висшето образование, международното право, социална справедливост, ветерани закон, Карибите закон, и други области на правно проучване. Stetson предлага пет JD сертификат за програми на концентрация, повече от 60 умения избираеми, и съвместни или двойна степен възможностите за JD / LL.M., JD / MBA, и JD / MPH

Възможности за да придобият практически юридически опит.

Клинична образование participantsStetson предлага студенти повече от 400 клиники и externship възможности ежегодно през залива Тампа, Флорида столичния район. С повече от 30 клиники и externship курсове в около 60 приемащи организации, Stetson присъединява шепа други училища по право в цялата страна, които да гарантират, че всеки ученик може да участва в клиника или externship курс по време на юридическия факултет.

Стипендии за намаляване на разходите за висше образование.

Stetson студент veteranIn Fall 2015 г., 55% от новите студенти JD получили стипендии. Всички допуснати студенти първа година, автоматично се считат за мулти-годишни стипендии. Започвайки с 2016-2017 учебна година, Stetson ще подкрепи неограничен брой квалифицирани ветерани или допустими издръжка с жълти Програма Ribbon на GI Бил.

Една красива кампус се намира в Слънчев Тампа Бей, Флорида.

Stetson Закон campusStetson на 21 акра, палма облицована главния кампус в Gulfport / St. Петербург веднъж беше 1920 курорт, посещаван от Бейб Рут и други известни личности. Днес, нашите исторически сгради са допълнени с 3,920 мрежови връзки, седем работни съдебни зали, 50 библиотеки стаи група кабинет, плувен басейн, както и правото на библиотека с повече от 419,000 тома. Нуждаете се от почивка от учене? Trip # 4-класирана най-добрия плаж Advisor е (Сейнт Пийт Бийч) е на пет минути от колежа.

Факултет които обичат преподава право и се грижи за успеха на учениците.

Stetson професор съветва studentOur преподаватели участват в почти всеки аспект на кампуса живот и са страстни за работа с учениците в и извън класната стая. Факултет от цялата училището право прекарват време служи като ментори, съветва студентски организации, както и треньор застъпнически екипи. Нашият факултет са автори, адвокати и лидери в своите области на правна експертиза.

услуги за развитие на кариерата за студенти, така и възпитаници.

персонал за развитие на кариерата съветва studentAn достъпен персонал кариерно развитие подкрепя студенти с индивидуални коучинг сесии, групови срещи и програми. "Кариера Toolkit" работилница серия Stetson осигурява рамка за планиране на кариерата и търсене на работа. Нашият екип е установил връзки с правната общност в област Тампа Бей и работи, за да помогне на завършилите намерят своите идеални кариера.

Обучение в чужбина програми на Каймановите острови, Куба, Англия, Южна Корея, Испания и Холандия.

Stetson обучение в чужбина participantsOur студентите могат да изследват света, докато печелите академичен кредит и да отговорят на законовите експерти в далечни страни. В допълнение към летния Stetson в чужбина и семестриални програми, Stetson също има международни споразумения за обмен с университети в Австралия, Англия, Ирландия, Франция и Испания.

Местоположения

  • Tampa

    Stetson University College of Law 1401 61st Street South , 33707, Tampa

    Въпроси