Keystone logo
Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Представление

В продължение на повече от 100 години Съфолкското право е произвело някои от най-изтъкнатите юристи в нацията. С акцент върху практиката в реалния свят и ученето чрез преживяване, Suffolk Law е несравнимо място за започване, изграждане и стартиране на успешна кариера и живот в закона.

Като едно от най-големите юридически училища в Съединените щати, Suffolk Law има обширна учебна програма, която съчетава силна академична основа с опит в редица специални области. Вашето образование включва програми за практическо обучение, национално известни преподаватели и действителни практикуващи юристи, които свързват теорията с практиката, за да подготвят студентите за работа в 21-ви век.

Мисия и цели

Suffolk University Law School, разположен в Бостън, е посветен на посрещането на студенти от всякакъв произход и обстоятелства и ги обучава да станат висококвалифицирани и етични адвокати, които са добре подготвени да служат в своите местни общности, в цялата страна и по света. Тъй като ролята на адвоката се е развила и разширила след основаването на Съфолк през 1906 г., Юридическият факултет се стреми да развие в своите студенти уменията, необходими за обслужване на променящите се нужди на професията в едно все по-разнообразно, глобално и технологично зависимо общество. Като едно от най-големите юридически училища в страната, Suffolk посреща това предизвикателство, като предоставя на студентите основна основа в юридическото образование, широк набор от курсове и програми и отлично обучение от разнообразен и достъпен факултет, ангажиран в стипендии и услуги за тяхната професия и общности . Целта на Suffolk е да предостави на своите студенти достъп до отлично юридическо образование, да вдъхнови ангажимент към справедливостта и да предостави на своите завършили възможност да постигнат своите кариерни стремежи.

Въпроси