Keystone logo
Suffolk University Law School Общо LLM
Suffolk University Law School

Общо LLM

Boston, Съединени Американски Щати

12 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 57 192 / per year *

На територията на колежа

* Цените за обучение са за академична година 20-21. Предлагат се стипендии за заслуги.

Представление

Общата магистърска програма по право е за студенти, които вече са завършили юридическо образование и искат да подобрят своите юридически умения, като се фокусират върху определена област или нововъзникваща област на правото.

Стартиран през 2012 г., за да се възползва от дълбочината и широчината на учебната програма на Suffolk Law, този LL.M. предлага максимална гъвкавост. Можете да създадете своя собствена писта в избрана от вас област или да изберете курсове от признатите области на експертиза на Съфолк, включително разрешаване на спорове и граждански спорове, търговско право и финансови услуги, биомедицинско и здравно право, интелектуална собственост, международно право или трудово право и трудово право.

Изисквания към програмата LLM

Учебната програма на LLM има предимно избираем характер. Студентите трябва да се срещнат с директора на програмите за висше право, за да изберат курсове, които да изпълнят най -добре своите кариерни цели. От международните студенти се изисква да се запишат в семинара, озаглавен „Въведение в американското право, правни мотиви и писане“ през първия си семестър. Legal English Institute се препоръчва за студенти от LLM, чийто основен език не е английски.

Приемане

За училището

Въпроси