Swansea University

Swansea University

Swansea University

Представление

Основан през 1920 г., Суонзи е оживен университет, ръководен от изследвания.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

6436-Aerial Lighthouse Mumbles [Hi res]

Swansea University е ръководен от университет университет, който прави разлика от 1920 г. Нашата разнообразна и приветлива общност процъфтява в проучването и откриването, с баланс от отлично преподаване и изследване, заедно с превъзходно качество на живот.

Ангажиментът ни към научните изследвания с ползи в реалния свят ни накара да постигнем амбицията си да бъдем Топ 30 изследователски университет, издигайки таблицата на Рамковата лига на 2014-2021 в областта на научните постижения до 26-та позиция във Великобритания от 52-ра през 2008 г.

Swansea University беше обявен за университет на годината на 2019 Whatuni Student Choice Awards за втори път от пет години. Освен че е коронясан за Университет на годината, Swansea University зае първото място в международната категория и постави първите три в следдипломната, както и в курсовата и преподавателската категории. Наградите за студентски избор Whatuni се гласуват изцяло от студенти, с над 41 000 рецензии и коментари, подадени от повече от 160 британски институции.

В престижния Guardian University Guide 2021, ние сме поставени на 24 място във Великобритания и спечелихме титлата на Уелския университет на годината за втори път от три години, затвърждавайки нашата позиция като водеща висша образователна институция в Уелс.

Ние поставяме нашите ученици в основата на всичко. В резултат на това постигнахме златен рейтинг, възможно най-висок рейтинг в националната рамка за преподавателски постижения и постижения на студентите (TEF) и сме класирани на 6-то място във Великобритания за удовлетвореност на студентите в Националното проучване на студентите за 2020 г.

Зашеметяващите ни брегови кампуси ни правят желано място за студенти и персонал от цял свят, а нашата мултикултурна общност предоставя глобална перспектива, даваща възможност на тези, които се присъединяват към нас, да развият умения и знания, които ги насочват към успешна и обогатяваща кариера.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

7232-030320_197 (1) copy edit

Международни студенти

Swansea University е признат за Световния топ 200 университет за международни студенти и ние приветстваме кандидатури от чуждестранни студенти от цял свят.

Ние насърчаваме нашите международни студенти да подават заявления чрез нашата система за онлайн кандидатстване. За повече информация относно кандидатстване за студенти или следдипломни студенти в Swansea University моля, посетете страниците ни за кандидатстване.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Swansea

    Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK, SA2 8PP, Swansea

Въпроси