Keystone logo
Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Представление

За храмовия закон

Постоянно признат като топ 50 и юридическо училище с най-добра стойност, Temple University Beasley School of Law е класиран на 3 място в адвокатско застъпничество, № 11 в юридическото писане, # 19 в международното право и # 25 в данъчното право от US News

Temple Law е лидер в обучението в опит и има факултет с международна репутация за академични постижения, стипендия и ефективно преподаване. В Temple Law също има пет центъра: Център за социална справедливост Шелър, Институт за международно право

Студенти от цял свят се записват в програмата на Jurple Doctor (JD) на Temple Law и магистърски програми поради 120-годишната отдаденост на училището за висше юридическо образование на достъпна цена.

Животът във Филаделфия

Град Филаделфия е важна част от опита на закона за храма. Филаделфия е първият град на ЮНЕСКО за световно културно наследство в Съединените щати и наскоро бе обявен за един от най-големите градове за посещение в Съединените щати през 2020 г. от National Geographic . Академичните програми на студентите се засилват ежедневно от културния и интелектуален живот на този красив и жизнен град и с много по-достъпни разходи за живот в сравнение с други градове на източно крайбрежие.

Шестият по големина град в страната, Филаделфия е дом на щатски и федерални съдилища на всяко ниво, безброй адвокатски кантори, големи и малки, десетки общински агенции и стотици други легални работодатели. Студентите по Храмово право могат лесно да пътуват до Ню Йорк и Вашингтон, поради удобното местоположение на Филаделфия между двата големи града.

120285_philadelphia-224447_640.jpg

Мисия

Създаден през 1895 г., Temple Law се ангажира с високи постижения в преподаването, обучението, стипендиите и обслужването. Храмовият закон е посветен на подготовката на студентите да влизат и продължават в юридическата професия с възможно най-високо ниво на умения, с твърд ангажимент към принципите на професионална отговорност и с чувство за лично задължение да ръководят и да обслужват общностите, в които те живейте и тренирайте.

Законът на Храма поддържа основополагащия идеал да направи правното образование достъпно за всички талантливи личности, включително за хора, които иначе може да нямат такава възможност или които могат да срещнат бариери поради раса, верую, пол, увреждане, сексуална ориентация, полова идентичност или израз, възраст, социално-икономически произход или други лични характеристики.

Местоположения

  • Philadelphia

    Temple University Beasley School of Law 1719 North Broad Street Philadelphia, PA 19122, 19122, Philadelphia

Въпроси